News

Når Facebook formidler seksuelle tjenester

Har FB blitt en hallik? De formidler i hvert fall seksuelle tjenester og annet dritt. Jeg har i lang tid blitt spammet ned med venneforespørsler fra nakne damer som selger ‘liveshow’. Dette syntes jeg er lite kult

Facebok

Med tanke på hvordan Facebook tidligere har operert i forhold til nakenhet når det gjelder kunstbilder, naturlige bilder og historiske viktige bilder – så er dette svært underlig, for dette har pågått en stund nå. Jeg trodde FB overvåket oss bedre enn som så, ref nevnte hvor de er usedvanlig raskt ute med å fjerne enkeltinnlegg og praktisere utestengelser, men her går det altså litt tregt.

Skjermbilde 2017-03-19 kl. 19.49.59

Etter mitt syn bør Facebook nå gripe inn umiddelbart og mer omfattende – for å formidle seksuelle tjenester og/eller fake profiler og/eller spam/svindel – er noe som ikke bør være greit for et av verdens største sosiale medier som forøvrig lever av  å overvåke oss.

 Slikt søppel ønsker jeg ikke inn i min egen stue!

#Lavmål

Del gjerne.

trude-helen-hole-forfatter-og-sommelier

Online-Yellow-970x250