News

Har du hørt om leieting.no?

Har du noen gang kjøpt verktøy eller annet du bare har brukt én gang og som står og samler støv i garasjen? Eller har du en tilhenger du bruker to ganger i året? Kanskje har du mye fotoutstyr, men bruker bare en del av dette? Eller campingutstyr? Kanskje du har noen flotte kjoler, men alt for få anledninger til å bruke dem?

Leieting.no er en markedsplass som gjør det mulig å leie ting av hverandre. Vi stiller med en søkbar liste over ting, trygg betaling og forsikring fra If.

skjermbilde-2017-03-06-kl-07-54-03

Tjen penger på tingene dine

Har du brukt mye penger på verktøy til oppussing, kameralinser eller partytelt? Eller kanskje du har garasjen full av ting du ikke bruker så ofte? Gjør det tilgjengelig for utleie og du kan fort se at det blir en investering du faktisk tjener penger på.

skjermbilde-2017-03-06-kl-07-55-28

Spar penger på å leie

Å leie er ofte et bedre alternativ hvis du trenger godt utstyr i en kort periode, eller ikke har plass til å oppbevare det selv.

Gratis registering

Det koster ingenting å bli medlem på Leieting.no. Kun ved gjennomført leie vil utleier betale en provisjon som dekker forsikring fra If, trygg betaling og våre tjenester.

skjermbilde-2017-03-06-kl-07-55-41

Trygg betaling

Tjenesten gjør det trygt og enkelt å ta betalt med VISA eller MasterCard. Når du leier ut, blir pengene overført direkte til din bankkonto. Betalingensløsningen er levert og sikret av Stripe.

skjermbilde-2017-03-06-kl-07-56-03

Tilbakemeldinger

Alle brukere på leieting.no kan gi hverandre tilbakemeldinger etter utleie. Slik vil man fort kunne få et inntrykk av personen som ønsker å leie eller leier ut en ting. Sikkerhet er en prioritet for oss og vi følger nøye opp. Les mer her.

Bare et tips fra meg som selvsagt er på leieting.no. Lykke til!

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

trude-helen-hole-forfatter-og-sommelier