Books & Literature News

Ny forfatter og trenger salgskanal? Titt her.

Er du ny som forfatter – kanskje dette er noe for deg og boken din? For noen uker siden åpnet jeg opp bloggen min for nye forfattere slik at de kan presentere seg selv og sine bøker her, for det er viktig for de fleste som har noe de vil ha formidlet, eller å få solgt – å bli synlig via Google. Like viktig er det at vi selvstendige forfattere viser Norge; -dvs våre lesere, etablerte forlag og pressen at vi faktisk er her – og det gjør vi best ved å samle oss litt.

Les gjerne Når anmelderne ikke gjør jobben, kan du gjøre den selv

Les gjerne Suksess med selvpublisering

Les gjerne Forfatter Pål Johan Karlsen på amerikansk prestigeliste

For det er dessverre slik at norsk presse har en lei tendens til å henge ved gamle travere, og slik forblir de etablerte forfatterne nettopp det, mens nye spirer muligens aldri får sjansen til å etablere seg skikkelig – fordi de ties i hjel av norsk presse.

Les gjerne Når pressen skjuler våre skatter.

Nå har jeg tenkt litt til i vinterferien, ja, det hender som nevnt at jeg gjør det, tenker litt, og det jeg har tenkt nå, er at fordi jeg ser hvor mange dårlige salgskanaler en del nye forfattere har, ønsker jeg også å åpne bokbutikken min til flere, så om noen ønsker å selge via den, er det bare å ta kontakt.

Å bli synlig og ha en god og fin salgskanal er nemlig AlfaOmegA. 

Bakgrunn for tanken: Jeg har noen bøker som ila 2017 vil bli utgitt via forlaget mitt Feather Books, og bokbutikken var ment for disse og mine bøker, men det er jo ingen grunn til å ikke ha andres e-bøker der også, nå som jeg stadig kommer i kontakt med flere allsidige og nye forfattere. Ja, dette gleder meg stort, og jeg har nå fått tilsendt flere spennende bøker å kose meg med fremover mot påsken. En del av disse forfatterne har presentert seg her under kategorien Min Bok

omslag-giutdinegenebok-lite-web

Så derfor tyvstartet jeg litt med kategorien som heter “Andre forfattere” i bok-butikken, og har du ikke gitt ut som e-bok ennå, er kanskje dette et fint sted å starte. Jeg kan konvertere manuset ditt til e-fil om du trenger hjelp til det. Jeg vil også anbefale deg å lese Gi ut din egen E-bok, skrevet av Kristin Over-Rein.

Hvorfor du bør ha boken din ute også som e-bok: I USA har e-bøker for lengst passert trykte bøker og Norge kommer etter, vi er stadig mer på nett – så selv om kun et fåtall kan forvente supersalg med det samme, så blir det i hvert fall intet salg om boken din ikke er tilgjengelig på nett.

.

Ved å være på nett, er e-boken din med på å synliggjøre både papirbok og forfatterskapet ditt:-)

p-980-bok-cover-web2

Første nykommer er Powered By Nature, skrevet av Tormod Holt som har den ute både på norsk og engelsk. Om du er interessert i helse eller har en skrantende helse, bør du absolutt lese den – for den har hjulpet mange mennesker og fått særdeles mange gode tilbakemeldinger. Les mer om Powered by Nature her.

viking

Andre nykommer er Vikingarven, skrevet av Jan Ragnar Nymoen. Dette er en spenningsroman hvor slektskap med vikinger og russisk mafia vikles inn; en Indiana Jones-aktig spenningsroman hvor faktiske historiske hendelser forbindes med nåtid. Inn i historien vikles elementer som slektsforskning, DNA-testing, russisk mafia og Krim-krisen.

13-21Og tredje nykommer er 13-21, skrevet av modige Vilde Bratland Hansen. “Jeg var en kjempe. En som aldri skulle miste kontrollen igjen, men det var nettopp det jeg gjorde. Jeg trodde at jeg narret dem alle sammen, selv om sannheten var at den eneste jeg egentlig hadde lurt var meg selv.”

Bøkene finner du på Feather Book Shop – klikk her 🙂

Men igjen – ikke vent mirakler med det samme, å bygge opp salgskanaler for boken/bøkene dine kan bli en krevende og langsom prosess, dog, om boken din ikke er tilgjengelig for salg, blir det altså intet salg.

Det er ditt valg – til syvende og sist – vi vil jo gjerne bli lest, ikke sant?:-)

Avregning og utbetaling til deg blir den 15. hver måned. Ta kontakt for mer info på trude@newspirit.no. Ta også en titt her på siden “Andre forfattere” siden, som er under utarbeidelse i bokbutikken, og kom gjerne med tilbakemelding om du vil ha boken din med der. Og vil du jeg skal hjelpe deg med andre ting vedrørende ditt forfatterskap, som redaktørtjenester, språkvask, manusgjennomgang etc, tar du en titt på hjemmesiden til mitt forlag Feather Book Publishing.

#ÅLESEGIRGLEDE

Online-Yellow-970x250