Books & Literature News

Min bok: 13-21

Jeg var en kjempe. En som aldri skulle miste kontrollen igjen, men det var nettopp det jeg gjorde. Jeg trodde at jeg narret dem alle sammen, selv om sannheten var at den eneste jeg egentlig hadde lurt var meg selv.

13-21

 

Romanen 13-21 er basert på forfatterens egen tid som elitehåndballspiller og som juniorspiller på landslaget.

kjop-boken-her

Om forfatteren: Vilde Bratland Hansen (22) er en tidligere håndballspiller på toppnivå som nå driver bloggen www.vildebhansen.blogg.no.

13 – 21 er hennes debutroman. Boken handler om å være ung på søken etter identitet i et samfunn hvor det stilles krav til at du skal vite hvem du er og hva du vil med livet ditt.

-Da jeg var på juniorlandslaget i håndball og på mitt første år på videregående utviklet jeg spiseforstyrrelser. Da savnet jeg en bok som tok for seg hvordan det var å være spiseforstyrret og samtidig tilnærmet normalvektig, samt det å være toppidrettsutøver med spiseforstyrrelser, sier Bratland Hansen.
-Jeg håper at boka kan være til hjelp for mennesker som på ulike måter har et anstrengt forhold til mat, eller som kjenner noen som har det. Det som også kan være verdt å nevne er at jeg i dag er frisk, siden mange vil si at man ikke kan bli frisk fra en spiseforstyrrelse.

-På bloggen min prøver jeg å skrive om de tingene som folk tenker på, men som de ikke våger å snakke om. Påsken 2017 gir jeg ut min første bok på Alea forlag. Følg gjerne prosessen her på bloggen og på min forfatterside på Facebook.

vilde
Med ønske om en god dag, Vilde Bratland Hansen.
……..
 .
lysbilde1