Books & Literature News

Min bok – Distansen mellom oss

God dag, dere:-) På denne bloggen kan Indieforfattere (selvstendige forfattere, mao mine kollegaer) og andre forfattere få presentere seg selv og sine bøker i kategorien Mine og andres bøker og også selge via bokbutiken Feather Book Shop om de ønsker det. Med dette får dere som er glad i å lese bøker anledning til å møte nye spennende forfattere med bein i nesen og stå på vilje – og ikke minst gode bokprosjekter å by på.

I dag møter vi Daniel Milford som fra den dagen han fikk sin første skrivemaskin som sjuåring, har skrevet mer eller mindre uavbrutt. Her er litt om hans bok Distansen mellom oss:

distansen-mellom-oss-daniel-milford

“Forfedrene våre sendte utallige sonder ut i universet på jakt etter intelligent liv på andre planeter. Etter over hundre år uten svar har alle gitt opp håpet. Alle utenom meg. Navnet mitt er Sante. Jeg er leder for romsenteret. Dette er historien om sonden som kom tilbake.”

Leseromtaler:

“En kort, lettlest og spennende bok med flere kulminasjoner. Distansen mellom oss har fått en som skyr bøker til å klamre seg fast til siste slutt.” Sana Riahi, Amazon

“Endelig har jeg oppdaget en interessant forfatterstemme innenfor en sjanger jeg alltid tidligere har valgt bort.” Ann Hilde Bolstad, EBOK.no

“Jeg fanges umiddelbart av plottet og kjøper historien med en gang. Velskrevet og overraskende behagelig lettlest uten å bli lettbeint av den grunn.” Chris Klemmetvold, Amazon

“Wow! Andre del av boka er GULL.” Olaf Moriarty Solstrand, Goodreads

kjop-boken-her

Om forfatteren: Daniel Milford er født i 1984 og heter Daniel Milford. Siden han fikk sin første skrivemaskin som sjuåring, har Milford skrevet mer eller mindre uavbrutt. Han har erfaring som humorskribent, journalist, korrekturleser, tekstforfatter og spillutvikler. På fritiden arbeider Milford som kommunikasjonsrådgiver i Enova. Han har en mastergrad i språklig kommunikasjon fra NTNU. -Jeg er interessert i fremtiden, både med tanke på teknologi, miljø og samfunn. Dette er store spørsmål som i stor grad påvirker hva jeg skriver om. Jeg gir ut bøkene kun digitalt og på eget forlag, fordi jeg synes både papirbøker og dagens forlagsstruktur er avleggs.

Daniel-Milford-Portrett-Sorthvitt.jpg
Foto: Maria Mørreaunet.
Mer om Milford finner dere på hans spenstige hjemmeside danielmilford.no.
.
 ……..
lysbilde1