News

Takk til den som takkes bør:-)

Tusen takk til Knut Rikard Lunde i Asker som har tatt seg bryet med å lage lange, flotte gangveier på vannene her ved Dikemark – dette betyr økt livskvalitet for mange, for daglig ser jeg folk gå på tur ute på isen, på spark, på ski, på skøyter, med hundeslede og på sykkel.

img_2016

Ja, vårt lille paradis har jo alltid vært her – nå er det bare litt mer tilgjengelig takket være Knut Rikard, og det er gledelig å se hvor mange som nå gleder seg over dette private initiativet. Her er noen bilder fra “gangveiene” ute på isen som jeg har tatt med mobilen fra forskjellige dager – uretusjert:-)

img_2414img_2417img_2407

img_2013

Husk at forholdene forandrer seg fra dag til dag, og det gjør isen også – så ta ansvar og følg med – og IKKE gå under broen ved Verkensvannet – det er ikke trygt.

Her kan du lese litt om is og sikkerhet.

Med dette ønsker jeg alle en riktig fin ferie! Nyt vinteren mens den er her – ut på tur, aldri sur 🙂

.
Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram
.