News

Velkommen til Loppekassen brukthandel/garasjesalg i Det Blå Huset

Velkommen til Loppekassen brukthandel og garasjesalg i Det Blå Huset (det gamle pumpehuset på vannet) ved Dikemark i Asker. Adr: Dikemarksveien 33. Det vil bli salg av brukt og nytt hver søndag fra 14-16.00 i fire søndager fremover.

det-bla-huset

Gjenbruk er velbruk! Hans-Jacob og jeg blir nemlig samboere og med det må vi rydde litt opp i to boliger:-) I den forbindelse har jeg tenkt å få til noe fornuftig når det gjelder gjenbruk. Vi kjøper nemlig alt for mye, noe som går utover både lommebok og miljø.

Så hvorfor ikke være litt mer bevisst på dette i 2017?

Jeg simpelthen elsker loppemarkeder og bruktmarkedet, og Fretex og Vintage, og før i tiden sydde jeg til og med mine egne klær:-) Det beste møbelet jeg har en en knirkete gyngestol fra et loppemarked, og de gamle klærne etter min farfar og morfar har jeg forlengst gått i stykker – de lar seg desverre ikke lenger reparere. Til og med de gamle vernestøvlene til min morfar, de som var i str 44 og som jeg elsket å bruke – gikk jeg i til gummien ikke hang sammen lenger og jeg simpelthen bodde i oldefars gamle skinnjakke i over fire, fem år, den som også var minst fire, fem nr for stor!

Jeg syntes brukt har så mye mer sjel enn nytt og jeg syntes det er synd at vi kaster så mye, så jeg har tenkt å etablere et årlig og vårlig garasjesalg på tunet her jeg bor slik at vi alle kan rydde litt opp i gamle laster – men tyvstarter altså litt nå med Loppekassen brukthandel og garasjesalg i skriveverkstedet på Dikemark.

Her kan du:

  1. Komme til en hyggelig handel og en koselig prat, og kjøpe kaffe, saft og kake, og gå på skøyter om været tillater det:-)
  2. Du kan ta med deg det du selv vil selge, levere det til oss – finne noe annet å gjøre i mellomtiden – og hente fortjenesten kl 16.00. Vi tar da 20% på det vi selger for deg.
  3. Du kan ta med deg det du vil selge – og bli værende for å selge det selv:-)
  4. Du kan hjelpe andre ved å rydde i skap og skuffer og donere dette til Loppekassen brukthandel – hele fortjenesten går da til Kirkens SOS som hjelper mennesker som trenger noen å prate med. Les mer om min bok om selvmord her.
  5. Du kan ta med deg ting og tang og klær – og eventuelt bytte med noe annet.

På Loppekassen brukthandel vil du finne: kunst, blant annet fra Vebjørn Sand, bilder, bøker, leker, ting og tang til huset, treningsutstyr, brukte og ubrukte klær til store og små – både gutter og jenter, se blant annet de flotte ubrukte kjolene i dette innlegget, samt smykker og kropps- og velværeprodukter.

Her er noen av klærne vi selger – blant annet en del nye kjoler.

Så ta med barna på en hyggelig event ved Dikemark førstkommende søndag kl. 14-16.00.

Vi gleder oss til å se dere:-)

Mvh. Trude, Gro, Josefine & Hans-Jacob 🙂

skjermbilde-2017-01-16-kl-18-49-46

videokurs-klikk-her-langbilde