Laughter Management & Health News

Horoskop desember 2016

Har dere vært borte i “DenFølelsen, når dere leser ukeshoroskopet så sent som søndag, og ser alt det kule som skulle skje den uken og tenker; -faen, nå gikk jeg glipp av det IGJEN!! Det hender ofte med meg, og av og til med måneder også, og da blir jeg litt sånn; -Hæh? Hvilke penger? Jeg så ikke noen penger, jeg!! Faen heller!! Og så tenker jeg at jeg bør følge litt bedre med neste måned. Og sånn går no dagan. Så her er horoskopet for desember, så vet dere hvordan det blir og er. God jul dere:-)

15589953_10211349778877431_7409215232969210354_n

En litt lett småbrisen julestjerne.

Generelt. Du kommer til å bli jævla stresset, det ligger i kortene. Men slapp av, det blir ikke verre enn i fjor. Kanskje du blir litt mer eller litt mindre stresset i år, men sansynligvis vil du ikke merke noen vesentlig forskjell. De store endringene fra i fjor uteblir, men kanskje får du vasket huset ditt litt bedre i år enn i fjor, dog, dette kan svinge begge veier. Det samme gjelder gaver. Det er mulig du får det du ønsker deg, men forbered deg også på det motsatte. For enkelte vil ordet fiken få en helt ny mening og noen vil merke at beltet fra i fjor har blitt merkbart mindre. Slikt skjer.

Økonomi. Du vil få litt mer å rutte med i løpet av desember, men dette kan for noen forsvinne like fort som det kom inn. For enkelte kommer det til å svi skikkelig på pungen. Kanskje bruker du tilnærmet likt som i fjor og det svei som bare pokker, eller kanskje litt mer fordi du aldri lærer. Enkelte bør derfor vise måtehold og ikke ta helt av. Det kommer en måned som heter januar og den kommer vanligvis som i fjor og året før der, like etter desember. I januar kan du forvente både uventende og ventede utgifter som drittlisensen og bilgreier, så for noen kan det være greit å holde et fast og kanskje et relativt hardt grep om pungen om de har en. Dette gjelder nemlig ikke alle.

Kjærlighet. Noen kan finne den store kjærligheten og noen kan miste den. Dette er ikke vitenskap, det er bare slikt som skjer – så ikke ta det personlig. Det er ikke deg, husk det – det er ALDRI deg.

Dagens ord; Gi og du skal få!

GOD JUL 🙂

Trude Helèn Hole, New Spirit Communication

julesalg-30