Guest Authors

Karen Eriksen er Norges beste Moteblogger!

Glem Fotballfrue, Komikerfrue, Pilotfrue, Supporterfrue, Breddefotballfrue, Offshorefrue, Ordførerfrue, Bondefrue, Idiotfrue og Finansfrue og alle de andre fruene der ute som blogger og som ikke har et eget navn å bruke og ikke er noe annet enn fruen til noen. Glem Sofie Elise, den eneste bloggeren med navn som jeg faktisk kommer på i farten – DET ER KAREN ERIKSEN SOM ER BEST!!

KAREN FORSIDEBILDE.jpg

Spesielt om stikkord som kvalitet, kreativitet, humør, glede og selvironi, godt, allsidig og saklig innhold og gode bilder er viktig for deg.

img_3598

Det er 13 år siden jeg møtte Karen for første gang. Hun jobbet i Aller konsernet og hyret meg og Velaug Skansen inn som modell på en ukes tur til Egypt hvor vi skulle produsere bilder til en rekke moteserier, og sjelden har jeg ledd så mye på jobb. Det er også sjeldent jeg møter noen som er så dedikert, så profesjonell og så utrolig varm, raus og fantastisk som Karen. Jeg har i vinter hatt gleden av å fotografere Karen noen ganger i anledning hennes blogg, blant annet bildet over her som er tatt like utenfor mitt fotostudio og skriveverksted i Asker – og ja, vi ler så vi griner hver gang vi møtes. Flere bilder og svært gode innlegg om kunsten å leve, klær og mote, om å ta vare på seg selv og andre finner dere på bloggen hennes.

img_3628

img_3639

Karen Eriksen – blogger og supermodell, har stylet halve kjendis-Norge og laget BLI NY-reportasjer i KK og ALLERS i over 20 år. I denne perioden har hun også produsert en mengde motereportasjer med profesjonelle modeller i både inn- og utland. Karen er en av mine beste venninner og absolutt et unikum av et menneske! Også du kan bli kjent med henne og ta del i hennes positive energi og nyte hennes smittsomme glede, for Karen kan tilby følgende tjenester:

Finn din stil/bli ny: Karen gir deg ekspertråd om stil og fargevalg, både når det gjelder klær, tilbehør, hår og sminke. På en lettfattelig måte lærer Karen deg de små triksene som vil få deg til å føle deg bedre og gi deg en bedre hverdag.

Garderobeveiledning: Sammen med deg går Karen gjennom garderoben din – hun gir råd og veiledning om klær og farger som fremhever din figur og din personlighet, samt hjelper deg med å kombinere antrekk på en ny og spennende måte. Og ja gutter – dette gjør hun også for dere:-)

Sminkeveiledning: Karen hjelper deg med å finne riktig makeup som fremhever dine beste trekk og gir deg mer selvtillit. Det er nemlig ikke så mye som skal til – Karen er profesjonell til fingerspissene og gir deg tipsene.

”Jeg tror at kvinner ser meg på coveret av magasiner og tenker at jeg aldri har en kvise eller poser under øynene. Men de må innse at det er etter to timer med hårstyling og sminke, i tillegg til retusjering. Selv ikke jeg ser ut som Cindy Crawford når jeg står opp”.

Cindy Crawford

Personlig shopping: Karen hjelper deg med å handle klær og gir veiledning og inspirasjon i valg av riktig antrekk og tilbehør. Og igjen gutter – dette tilbudet gjelder også for dere 🙂

IMG_3620.JPG

img_3617

img_3645

Og til sist, Karen holder også foredrag om forskjellige temaer. For priser og tilbud – ta kontakt med Karen på mail: karen.eriksen@stylist.as.

Hennes blogg BliNyBlogg og hennes Facebookside finner du her.

Så da vet dere hvem dere bør følge om dere er interessert i mote. Norges beste moteblogger er nemlig Karen Eriksen. Ingen over og ingen ved siden av!

Fotograf er meg. Flere bilder finner du her.

Trude Helén Hole

julesalg-30