News

Makeløst høsttilbud fra New Spirit Communication

THIS IS IT!  New Spirit – din totalleverandør på kommunikasjon!

Nå får du 10% på alle mine tjenester ut oktober.

tnis-is-it-new-spirit

Coverfoto av meg. Modell er Gro Storteig.

Ved å kombinere strategiutvikling, PR-rådgivning og konstruktiv kommunikasjon, kvalitetssikres våre leveranser på produkter og tjenester, samt kundens investeringer. Grunnet New Spirits unike, tverrfaglige spisskompetanse ser vi fort hvor skoen trykker og av samme årsak har vi mulighet til å levere fleksible kommunikasjonsløsninger.

Ja, jeg snakker i flertall – jeg er ofte det.

Som forfatter, fotograf, PR-rådgiver og journalist vet jeg hvordan du bør vinkle og formidle historien for å få oppmerksomhet. Jeg vet også hvilke kanaler som best fører budskapet fram til din målgruppe. Trenger du hjelp til å nå frem i media, hjelp til imagebygging, utforme pressemeldinger, skrive en artikkel eller en bok, eller ønsker fornuftig tekst, oversettelser, gode bilder og et helhetlig image til websiden din eller annonsene dine, coaching, blogg eller vinkurs – ta kontakt: trude@newspirit.no.

Les mer om mine tjenester her.

Ønsker alle en riktig fin dag:-)

Mvh. Trude Helén Hole, New Spirit Communication

bilder-av-gode-jobber