News

Røverkjøp for deg med stil…;-)

Jupp, nå er jeg nettopp ferdig med min siste bok Når våren ikke kommer som du kan lese mer om her. Og når jeg har avsluttet et omfattende prosjekt, har jeg ofte et stort behov for å rydde opp i omgivelsene mine og begynne på nytt. Så denne gangen går jeg skikkelig til verks. Dyre merkeklær og nydelige og meget sexy (syntes nå jeg:) kjoler, de fleste kjøpt i St. Tropez, skal ut for å rydde plass til et nytt liv:-) Her er røverkjøpene:img_2692img_2709

St. Tropez. Supertøff indianerkjole med frynser. Ubrukt, merkelapp på. Simply Love this dress! Merke Faust Couture. Str S. Pris 500.-

trude-9_2

img_2593-b_2img_2609_2

St. Tropez. Fantastisk elegant silke kjole med nydelige farger, åpen rygg og lenkehals. Ubrukt. Helt unik! Merke Amour de Pin upStr 2. Kr. 500.-

bilde0195_001_2

St. Tropez. Superkul frynsekjole i ekte skinn. Kun brukt et par ganger. Med støvler til er du skikkelig rockenroll. Merke Pellesimo. En av mine favoritter:-) Pris 600.-

2012-10-26-19-28-57_2

img_3030_2

img_3017_2

St. Tropez. Verdens kuleste glitterkjole, farge er dyp, klar blå, meget tettsittende. I just love this dress! Brukt kun to ganger, bursdag og fotoshoot, men passer den ikke lenger, desverre. Merke Maje, str. 2. Kr. 600.-

Klassisk eleganse! Nydelig grønnfarget og meget tettsittende kjole med nydelige detaljer. Bare skuldre og med løse, elegante ermer. Merke Tatu. Ubrukt, merkelapp på. Kr. 600.-

Nydelig og elegant kjole i flott nedtonet, gammelrosa farge. Tettsittende skjørt og løs og elegant overdel. Sexy rygg! Merke; Vera Mont. Ubrukt, merkelapp på. Men er et lite nesten usynlig hull på den ene skulderen. Str. 40. Ny pris 1995. Nå kr. 600.-

Superkul glitterkjole, sort med rødt motiv. Vi du bli kveldens midtpunkt? Well, this is the dress:-) Str. small. Pris 200.-

Og til slutt, kjolen over alle kjoler. Sofia Loren, Grace Kelly, Liz Taylor. I just love it, men har bare hatt glede av å bruke den to ganger, en gang på ball og en gang på besøk til Prinz von Hessen i Tyskland. Timeglassfigur/havfrue. Nydelig byste og håndsydde perledetaljer. Merke Roberta. Ny pris 3800.- Selges for 1400.-

Alle priser er eks frakt på 80.-. Ta kontakt på mail trude@newspirit.no eller på Facebook.

Ønsker alle en riktig fin lørdag;-)

lysbilde1