News

Glem det jenter – denne er kun for gutta! MKMen® for real Men!

Menn må også ta vare på huden sin – så hvorfor ikke bruke produkter som:

• Fjerner urenheter
• Roer ned huden og gjør den balansert
• Motvirker hudirritasjon
• Tilfører fuktighet
• Er oppfriskende
• Styrker hudens elastisitet
• Reduserer synlige aldringstegn
• Beskytter mot skadelige UVA- og UVB-stråler

Her er et par av favorittene:

Skjermbilde 2016-03-18 kl. 09.53.45

Støv, svette, smuss og barbering er bare noen av utfordringene menns hud utsettes for hver eneste dag. MKMen® Daily Facial Wash er både varsom mot huden og en effektiv løsning, uansett hvor skitten huden er. Såpen renser porene på dybden uten å irritere, noe som gjør at den også kan brukes på følsom hud. Den flytende sammensetningen og tubens design gjør den både lett i bruk og enkel å ta med seg til treningssenteret.

Skjermbilde 2016-03-18 kl. 09.57.25

MKMen® Advanced Facial Hydrator SPF 30 tilfører fukt og beskytter huden mot skadelige UVA- og UVB-stråler. Den lette sammensetningen trekker fort inn i huden og etterlater seg et lett, friskt resultat som ikke føles klissete. Produktet tilfører fukt i opp til 10 timer og inneholder pantenterte MKMen® Complex, som hjelper til med å redusere det synlige inntrykket av fine linjer og rynker. Den intelligente sammensetningen er rik på antioksidanter, som motvirker tidlige aldringstegn forårsaket av frie radikaler. Produktet kan også brukes på følsom hud, tetter ikke til porene samt er klinisk testet mot hudirritasjon og allergier.

Gjør det nå og gjør det enkelt. Klikk inn her for å se utvalget, registrer deg og deretter bestiller du det du trenger for å ta vare på huden din, du også – for det har seg nemlig slik at vi blir alle eldre – you tooo! Det er bare jeg som ikke blir eldre, og slik er det med den saken. God påske, dere:-)