Management & Health News

Ord for 2016 – kjærlighet er den største valuttaen av alle

Nå er bilen min fullstappet med klær og leker, for i dag har barna mine og jeg gått i gjennom hele huset og funnet frem fine klær som barna og jeg har vokst fra, gode leker som ikke lenger brukes fordi barna har blitt for store, bøker på engelsk som er lest og annet, eksempelvis utstyr og pyntegjenstander som ikke lenger gjør nytte her – dette for å gi det nytt liv hos noen som trenger dem og som har mistet alt.

Fri fra barnalivet_foto_Waller_2

Så i morgen kjører vi til akutt-mottaket like ved Vardåsen her jeg bor og deler det ut, samt Dikemark asylmottak. Per i dag er det innkvartert rundt 150 asylsøkere på Dikemark, og 200 på Vardåsen akuttmottak. Asker har også 140 mindreårige asylsøkere på Hvalstad, så om dere i området der vil gjøre det samme, er det nok veldig velkomment.

Når asylsøkerne kommer har de ifølge UDI med seg en grunnpakke med blant annet klær og sko. I følge driftsansvarlig ved Norske omsorgsheimer AS, er det likevel ønskelig med ekstra klær om noen har det. Og så må vi huske på at flyktningebarna som barn flest, gjerne vil ha noe å leke med, noe som får tankene over på noe som gir positiv energi, glede og drøm om en fremtid. Frivillige som ønsker å bidra eller dere ønsker å gi klær, utstyr og leker, må gjerne ta kontakt med mottak der dere bor. Jeg er sikker på at et besøk ved mottakene vil endre mye – både for deg og for de menneskene som er der:-)

Ved å gi uten å forvente noe i retur, vokser du som menneske. Å dele av din tid, å strekke ut en hånd og gi et lite smil, er ofte den beste gaven noen kan få – og det er gratis. Det å være raus, å spre positiv energi og glede vil gjør denne verden til et bedre sted å være for oss alle. Det skal så lite til.

Og husk at kjærlighet er den største valuttaen av alle. Vi alle har like mye av den, den går aldri tom og den kan brukes over alt – så vær raus og bruk den 🙂

Med dette ønsker jeg dere alle et riktig så godt nytt år med mye glede og kjærlighet. Vi sees igjen litt utpå nyåret!

Mvh. Trude & alle trollene:-)

KARRIERE I MK RØD TEKST