Management & Health News

Derfor er det lurt med innholdsmarkedsføring

Om du ikke har forsøkt content marketing eller innholdsmarkedsføring som nå har vært på fremmarsj i Norge en stund, bør du kanskje vurdere det, og hvorfor skal jeg fortelle deg nå. Produksjon av relevant og informativ produktomtale eksempelvis på en blogg som min –  gir deg følgende fordeler:

  • Fordelen ved å bruke blogger er at du når ut til nye markeder.
  • Kunden/leser får verdifull informasjon, samt en god og oppriktig tekst med tilhørende ærlige og gode bilder – i stedet for uinteressant reklame.
  • Du får via bloggen verdifullt innhold du kan dele i sosiale medier og bruke i nyhetsbrev, artikler og pressemeldinger etc.
  • Om leserne liker innholdet, deles dette videre i sosiale medier – dette gjøres ikke med ren reklame.
  • Du får bedre synlighet på Google grunnet søkeord i artikkelen/innlegget.
  • Innleggene på bloggen lenkes opp til din side slik at leserne kan gå direkte til deg og handle, samt lese mer om dine produkter.
  • Du får via innleggene på bloggen et engasjement rundt dine produkter i form av likerklikk, kommentarer og delinger – og ikke minst salg.

Du kan også produsere innhold selv og plassere dette eksempelvis på egne plattformer. Forutsetningen for å drive god innholdsmarkedsføring er imidlertid at du/din bedrift produserer innhold med høy relevans som er godt og riktig skrevet – eller overlater dette til noen som kan det – som eksempelvis meg 🙂 Jeg produserer nemlig også kommersielle tekster for deg, din bedrift og dine produkter til ditt bruk, noe som gir deg og dine kunder mer payback enn ren reklame.

Vil du samarbeide med denne bloggen? Den er utvilsomt en av Norges beste basert på tall og innhold. Jeg kommer fortsatt til å blogge om samfunn, politikk og næringsliv – men i mindre grad enn før, og øke innholdet rundt helse, velvære, selvutvikling, kultur, opplevelser, reiser, vin og diverse, samt litt tull og tøys innimellom – og estimerer fire/fem innlegg i uken.

Du kan annonsere fast eller jeg kan produsere kommersielle tekster med profesjonelle bilder for deg, din bedrift og dine produkter – noe som altså gir deg og dine kunder mer payback enn ren reklame.

Ta kontakt om dette er av interesse, trude@newspirit.no. Mer om mitt firma og mine tjenester finner du her, og vil du lære å blogge leser du mer om det her.

Mer om content marketing kan du lese her: Kan content marketing redde mediebransjen?

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

FRI FRAKT

 

0 comments on “Derfor er det lurt med innholdsmarkedsføring

Leave a Reply