Management & Health News

Plukk det opp!

Ja, det er helt riktig – plukk det opp! Ser du søppel som ikke hører til der du ferdes – så plukk det opp og kast det der det hører hjemme. Selv plukker jeg opp søppel overalt og tar det med meg – nei, jeg føler meg ikke som en snåling – det gjør meg godt å gjøre det, for det handler nemlig om å ta ansvar! Jeg føler meg derfor som en god verdensborger og det er en meget god følelse å kjenne på. Ta en titt på den lille videosnutten under, den varer kun noen sekunder.

Skjermbilde 2015-11-30 kl. 10.33.20

En vel så god følelse er det også å fri naturen for menneskets dårskap slik vi kaster plast og søppel rundt om kring, og ødelegger livet på jorden inkludert vårt eget. I naturen skal kun naturens eget være, blått, grønt og skjønt. Det menneskeskapte må vi ta med oss tilbake og plassere der det hører hjemme – for slik blir nemlig verden et bedre sted å være for alle.

Så gjør som Simen – ta ansvar du også og vær et godt forbilde for våre barn, og plukk det opp! 🙂

Trude Helén Hole

Faves for her and him