Management & Health

Filmen om Gunnar – min dyktige onkel :-)

Onkel Gunnar! Ja, jeg er stolt over min onkel Gunnar, tidligere plattformsjef og nå bonde på heltid – og vet dere? Min onkel vet så mye og gjør alt på gamlemåten på gården og har med det mye kunnskap som nå er i ferd med å forsvinne. Han lager blant annet verdens beste vossakorv, mens jeg knapt kan lage mat. Skjønner?

Fra BT: Kontrastene var store for Gunnar Hole (82). Han kom fra teknologiens høyborg og jobb som plattformsjef i Odfjell til et lite småbruk uten innlagt varmt vann. Hvordan det er å leve slik i 2015, finner dere ut ved å klikke på bildet under for å se filmen, den varer fem minutter og er meget fin, syntes jeg da. 🙂

Skjermbilde 2015-09-01 kl. 14.34.32

Jeg og mine to søsken var på mange spennende besøk hos onkel Gunnar og hans familie da vi var små. I en periode hadde han gårdsbruk på Voss, der hodeløse høns løp rundt og vi hoppet i høyet fra det vi anså som meget høyt,  og gjemte oss i låven sammen med våre jevngamle kusiner. Og vi spiste skikkelig mat! Bildene under er noen år gamle fra da jeg og mine barn besøkte onkel Gunnar på Odland et stykke utenfor Bergen – der filmen er fra.

 DSC00518 DSC00527 DSC00528 DSC00532 DSC00536

Er det ikke herlig? Er litt privat i dag altså, men jeg fikk så lyst å dele denne fine filmen om onkel Gunnar, samt de glade bildene med barna mine på gården hans, for vi må nemlig ta vare på kulturlandskap og gamle mattradisjoner. Les gjerne innlegget mitt Mattilsynet utrydder norsk tradisjon og matkultur.

Og sånn går no dagan. Ta vare på hverandre:-)

Trude Helén Hole

Følg meg gjerne på sosiale medier.

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger i følge Nettavisen og blant annet Norges beste jenteforfatter i følge Dagsavisen. Mer om hennes forfatterskap og bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Til Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media – klikk her

Gratis vinkompendium og online vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Holes bøker – Holes TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

0 comments on “Filmen om Gunnar – min dyktige onkel :-)

Leave a Reply