Books & Literature News

Aschehougs Hagefest – moro i by´n!

Dette er kun et lite innlegg fra Aschehougs flotte hagefest forrige torsdag. Jeg er nemlig i skrivende stund på fjellet fordi jeg er på fjellet. 🙂

imageSlik kan det gå – jupp, jeg tror jeg ble på en snurr… Det hender.

Vel, men aller først måtte jeg altså bestemme meg for kjole ettersom jeg skulle på fest, hagefest, …den lange eller den korte. Den lange eller den korte… hm, tenke, tenke!! Jeg er vekt, jeg – så jeg klarer ikke å ta slike beslutninger, jeg. Kjæresten min kom heldigvis like før jeg måtte gå og mente jeg burde velge den korte – så da ble det selvsagt den lange. Jupp, er virkelig godt med litt hjelp 🙂

image

image

Det ble den lange, gitt! Og her er vi – et svært flott og hyggelig arrangement, med mange hyggelig mennesker, kjente og ukjente:-)

image imageimageHer er jeg med min gode venninne Lena Falck fra Finansavsien, også kalt Virrende høne født bak en Låvedør, mens jeg er Vandrende Ulv!

image imageNam, nam!image

Tre gode venner 😉 😉

imageSånn, eller… tok vi nokke bilde?? Ikkje? No då?

imageDone!! 😉

Det var altså litt fra Ashehougs hagefest, å være litt på en snurr må være lov – jeg gleder meg stort til neste år. Da har jeg kanskje to nye bøker ute! Juhuuu! Ha en fin søndag dere:-)

Mine bøker finner dere bl. annet på Ebok.no.

Følg meg gjerne ved å trykke på FOLLOW—> 🙂

Flere skriverier om mine bøker finner dere her 😉

askeravisen_2012_nr-1-03_s-12

 

0 comments on “Aschehougs Hagefest – moro i by´n!

Leave a Reply