News

Jeg trenger ny bil!

Tror jeg. Min fantastiske Skoda Fabia 2007 modell som jeg kjøpte i 2007, som har gått som en klokke uten tull og tøys, er muligens klar for utskiftning fordi jeg trenger noe litt større og kanskje noe litt mer sexy. Hun, bilen min, er meget sexy forfra, men litt “satt” bakfra på en måte. Og jeg vil jo gjerne at vi skal stå i stil til hverandre, ikke sant? Jeg har nå trent sinnsykt mye både i går og i dag, og hekken min begynner å like noe ala 80 tallet igjen, da den var Bergens sprekeste svømmesprettrumpe… Skjønner? Kan ikke ha Fabia 2007 da, serru. Kanskje Oktavia 2007? En rød en?

Trudes mekker Skoda i KK

Alt på fire hjul er av interesse, innbytte, utbytte, byttehandel, leasing, sponsing, reklamebil, salg, aksjer, emisjon, dysleksi, frihandel, egenandel, Tignanello, egenkapital, bunnlinje, overskudd, balanse, bonus, …har jeg sagt utbytte? Ja? Jeg bare briefer med ordforrådet mitt, serru. Det er rimelig stort.

rapid-spaceback-gallery-01

Hva syntes dere om denne? Skoda Rapid Spaceback! Jeg fallt umiddelbart for den. Leken, driftsikker, sporty, snerten, rimelig i drift, uredd, miljøvennlig og real – akkurat som meg.  Mulig det blir en slik en, kan fint fortsette med Skoda:-) En rød en!

Eller hvit eller sort!

Vel, om noen har forbindelser innen bilbransjen, ta gjerne kontakt, men husk at jeg er en fattig forfatter som gjør så godt hun kan. Jeg er kun rik på erfaring, kunnskap, klokskap, kjærlighet og raushet. Så hvis interesse, en del kan gjerne byttets mot omtaler i dann og vann som over her i KK for litt siden og på bloggen min som er relativt hardtslående, spenstig og meget ærlig. Alle sponsede omtaler er merket som nettopp det. Leserne mine er voksne og reflekterte, og i motsetning til meg – pengesterke!

Ta gjerne kontakt om du er i bilbransjen, eller om det er noe jeg kan gjøre for deg – her finner du oversikt over mine tjenster New Spirit.

Trude Helèn Hole 🙂

Lysbilde1

0 comments on “Jeg trenger ny bil!

Leave a Reply