News

PepCall – fordi det er dumt å betale for mye

Annonse. De av dere som kjenner meg vet at innholdet i bloggen min stort sett er reklamefritt. Og forøvrig handler bloggen lite om meg som person, men om saker jeg er engasjert i. Men i dag gjør jeg et unntak – jeg er personlig og reklamerer fordi jeg har funnet noe bra jeg vil dele – nemlig PepCall!

Pepcall 1

Men først, når det gjelder engasjementet mitt så har jeg roet det noe ned i det siste fordi det er ressurskrevende å skrive tunge saker. Og fordi jeg i tillegg til å drive firmaet mitt New Spirit, nå skriver en dokumentar om selvmord, så sier det seg selv at tid er penger – og da må jeg spare. Men hvor?

Ja, si det. Nå som jeg skriver dokumenter tar jeg på meg færre oppdrag – og færre oppdrag betyr mindre inntekter. Du trenger ikke hete Albert Einstein for å skjønne det, det holder å hete Trude Helén Hole:-) Derfor er jeg uhyrlig nøye med hva jeg bruker penger på og går med jevne mellomrom gjennom hele logistikken for å finne muligheter til å spare noen kroner. Det gjelder strøm, forsikringer, bank, mat og alle slags abonnementer.

Ved bytte av mobil sparer jeg nå omsider penger:-) Jeg hadde tidligere Chess og var egentlig fornøyd med det, men til tider fikk jeg noen rare og høye regninger uten at mitt bruksmønster endret seg og jeg trengte mer GB. Det fikk jeg hos Nextgentel, så jeg byttet i høst. Men der kostet SMS mye mer og jeg er en sms-jente, så regningene ble like høye. Men for litt over to måneder siden skiftet jeg til PepCall for å se om jeg kunne spare noe der, og det gjør jeg:-)

PepCall er et mobilabonnement med automatgir som reguleres etter bruk. Hver måned begynner du på kroner null – og du betaler kun for det du bruker. Det er ganske realt, syntes jeg:-)

https://www.pepcall.no/wp-content/themes/pepcall2/js/nhgesd.js” target=”_blank”>Pepcall

Hva jeg sparer. Mine tidligere fakturaer lå i snitt mellom 350.- og 500.- Det er jo ikke så mye, men de to fakturaene jeg har fått fra PepCall var på 267,79 og 264,39 med samme bruksmønster! Sånt liker selvsagt jeg, og derfor ville jeg formidle dette til dere, for jeg er sikkert ikke alene om å ikke ville betale mer enn nødvendig for samme tjeneste, eller hur?

Nå sparer jeg altså mellom 1320.- og 2760.- i året, mao en sydentur eller to – eller rundt 270 kinoturer. Dette er altså gode penger å ha for en fattig forfatter til å bruke på andre ting enn mobil.

Så da vet dere det – jeg landet på PepCall og det av en god grunn, det er realt og billig:-)

Fyll ut skjemaet under for å bytte til rimeligere mobilabonnement, du også, det er gjort på to minutter:-)

https://www.pepcall.no/wp-content/themes/pepcall2/js/nhgesd.js

Trude Helén Hole

0 comments on “PepCall – fordi det er dumt å betale for mye

Leave a Reply