News

Fyll dildoen med asken til din kjære, og kjør på… eller?

Vi alle har et minne igjen av noen som har gått bort, kanskje en gjenstand eller et symbol som representerer en tid vi ikke vil glemme. Kunstneren og designeren Mark Sturkenboom har tatt det hele til et ganske annet nivå, i følge Side3.no.

Skjermbilde 2015-04-30 kl. 11.24.16

Sturkenboom er mannen bak en litt annerledes type dildo. Ved å fylle kammeret inne i dildoen, kan kvinner nå altså ha “sex” med asken til sin avdøde ektemann og/eller elskede.

Hovedpoenget med dette er at du skal kunne føle at den avdøde personen fortsatt er en del av deg – og dempe sorgen, sier designeren av produktet. Sturkenboom mener denne enkle løsningen er et perfekt produkt til enker som savner sin kjære.

Han kaller dildoen “21 gram”, en tydelig referanse til at kroppen skal bli 21 gram lettere i det personen dør, og disse 21 grammene har derfor blitt omtalt som sjelen til personen som forlater kroppen.

Om produktet blir kjedelig finnes det egen stasjon for iphonen slik at du kan spille musikk, mens den blir brukt. Øh…?

……

Ærlig talt, det finnes mange spennende oppfinnelser der ute, men ærlig talt igjen… er ikke dette litt på kanten?

Ikke f… om jeg kommer til å dytte min elskede Hans-Jacob opp i meg om han forsvinner før meg. Det får da være grenser for hvor mye den mannen skal jobbe! Nei, om han går før meg, skal han få hvile i fred til vi møtes igjen slik at han er uthvilt. Da er det på´an, igjen.

Når det er sagt, en idé kan nemlig fremme andre kanskje bedre idéer – jeg skal utvikle en Buttplug, valget for dem som hadde et konfliktfylt forhold til sin partner.

Hell Yeah! Genielt! Kommer til å bli dødsrik! I just know it!

Trude Helén Hole, følg meg gjerne på sosiale medier for flere gripende historier:-)

Skjermbilde 2015-04-09 kl. 10.49.18

0 comments on “Fyll dildoen med asken til din kjære, og kjør på… eller?

Leave a Reply