News

Jeg skal bli mote- og interiørblogger!

For det er der klikkene er;-) Og ikke tro jeg ikke kan bli det bare fordi jeg stort sett har blogget om politikk etc i seks år! Å neida – dette kan jeg selvsagt like godt som noen annen og begynner like greit med et bloggkurs for alle dere som ønsker å bli mote- og interiørblogger som meg! Om du vil bli en like flink moteblogger som meg, les under, it goes like this:

Hey alle mine followers! For en bedriten dag, regn, regn og regn og litt sol. Føler meg deppa. Jeg har spist havregryn til frokost. Det er forresten bare løgn, for jeg har spist noe helt annet. Og det hjalp på humøret. Men jeg kan jo ikke skrive om ting dere ikke vil vite om, så her er rause bilder fra skapet mitt – i mitt første mote- og interiørinnlegg, to emner jeg virkelig ikke interesserer meg for, som dere sikkert skjønner.

Nå skal jeg ta tre push – ups, så dere får ha meg unnskyldt! Ja, det er viktig å være saklig i en moteblogg og at innlegget er sammenhengende.

Her er bilder og konkrete bloggtips til dere som ønsker å bli like flink mote- og interiørblogger som meg:

IMG_5380

Interiørtips 1 – få deg en katt, drit i hunder. Dette er Basse – en katt er bra å ha, for den vet å pynte opp der det trengs, og det helt av seg selv.

IMG_5379

Interiørtips 2 – sørg for å ha noe av de samme fargene, så henger det på greip, lizzom. (Lilla på gulv og på skittentøyskurv, for de av dere som ikke legger merke til detaljer).

IMG_5384 IMG_5385

Motetips 1 – publiser mange bilder av samme antrekk, helst kule kjoler. Gjerne med veldig små variasjoner som ingen legger merke til – som over her, kontrasten på bildene er ulik. Dine lesere kan nemlig være litt trege og skjønner ikke at de ser på det samme bildet en, to, tre eller fire ganger.

Så pøs på med de samme bildene. Gjenbruk er miljøvennlig!

2012-10-26 19.28.57 - versjon 3

Motetips 2. Publiser bilder av deg selv på den røde løper, eller på sinnsykt kule arrangementer som alle drømmer om å være til stede på – som  egne boklanseringer og sånt som over her. Og bruk da de vakre klærne du har i skapet, helst de som glitrer som bare pokker. På denne måten får du vist alle leserne dine at du er den store stjernen og ikke de. Og akkurat det er veldig viktig – for vi vil jo at leserne skal digge navle-loet ditt like mye som deg. Minst!

Husk at du er ditt eget navlelo! Så VIS det med stolthet!

Pøs på med navlelo og selvdigging – alle elsker det!

Motetips 3. Når du ikke er på den røde løperen eller i garderobeskapet ditt, tar du selfies, ikke en, men rundt 300 selfies fra samme vinkel. Ta dem gjerne på badet selv om du er påkledt. Alle forbinder badet med nakenhet. Sett deretter av noen dager til redigering og vipps – du er hottere enn noen gang før.! Alle elsker selfies og selvdigging. Det er så digg!

dsc01514_2

Fy fader så kult…. husk at selfies forteller mer om deg enn tusen ord.

Motetips 4. Og som under her, ta masse bilder av stillestående mote-ting som eksempelvis sko fra forskjellige vinkler, slik at du er skikkelig sikker på at alle får sett dritten som er samlet over tid – og husk å si at dette er “favorittskoene” dine. En av dem, eller rettere sagt – et par av dem. Da blir leserne dine glad og vil føle seg privilegert – for du deler favorittene dine med dem!

Du er altså raus – en meget god egenskap hos en blogger. Alle skal få!

IMG_5383

Ja, disse skoene, mine favoritter – har vært ute en vinternatt, før… sett slikt?

IMG_5382IMG_5388IMG_5387Igjen, få deg katt. Den pynter opp der det trengs. Mjaaauuu!

IMG_5389 IMG_5381

Interiørtips 3. Og til sist, ta bilder av små detaljer i hjemmet ditt som elefanten her. Folk liker uvesentlige detaljer og kommer til å bli trofast leser om du er raus med detaljer og meningsløse uvesentligheter.

Og om du f. eks er på besøk hos noen eller på restaurant – ta bilder av ting du liker og lat som om det er ditt for å virke enda mer vellykket – som den flotte lysekronen over her. Den er fra Village Tanoori i Bygdø Alle, mitt favorittrestaurant på de trakter – les forrige innlegg. En slik en vil nemlig jeg også ha, og inntil videre kan dere få tro at den er min og henger på kjøkkenet mitt, eller i stuen, tenker jeg, når jeg tenker meg om og det hender.

Så glem Fotballfrue, Pilotfrue, Komikerfrue, Treningsfrue, Bondefrue og Finansfrue og alle de andre fruene som ikke har egen identitet – glem bildemanipulering og kommentar-triksing. Nå er det Frk. Hole som gjelder. Here I come, vår neste store mote- og interiørblogger. Alle skal få!

Det ultimate tips til slutt. Og helt sist – når du har publisert et innlegg som dette, så republiserer du det annenhver dag. Ingen vil merke forskjell. På denne måten kan du hvile deg og sove annenhver dag – skjønnhetssøvn er viktig for en moteblogger. Skjønner?

Ser dere? Så lett er det altså å være mote- og interiørblogger, EasyPeasy;-)

I morgen tenkte jeg å blogge om det skiftende været and what to wear – and not!

Nevnte jeg at jeg er nudist? Not?

……

Innlegget er selvsagt ironisk ment – det finnes noen fantastiske dyktige og hardtarbeidende mote- og interiørbloggere der ute, en av dem er Karen Eriksen, Norges beste moteblogger. Ta en titt her – BlinyBlogg, er vel verdt det:-)

Alt du trenger å vite om å blogge til kun 99.- finner du her.

Artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

0 comments on “Jeg skal bli mote- og interiørblogger!

Leave a Reply