News

Er pingviner viktigere enn barn som lemlestes?

Jeg noterer meg at folk i sosiale medier og norsk presse nå går bananas over de bortførte pingvinene – som de gikk bananas over Fotballsfrues kommentartriksing for en tid tilbake. Men at jenter blir omskjært på norske kjøkkenbord – bryr ingen seg om!

Lysbilde1

Over 20.000 kvinner i Norge er omskjært, men ingen straffes. I stedet ties det i hjel, mens folk og media skriker opp om pingviner! Hva sier dette om oss?

Skjermbilde 2015-01-15 kl. 13.39.32

Jeg har skrevet flere innlegg rundt omskjæring av jenter, noe som også foregår på norske kjøkkenbord uten at noen blir straffet – mens russen – som bortførte pingvinene i et lite gjennomtenkt og meget idiotisk russestunt – risikerer fengselstraff og ganske sikkert får straff så det monner. Dette henger bare ikke på greip!

Politikere, norsk rettsvesen og media har sviktet disse jentene. Dagens tilstand er et svik som aldri ville ha blitt utvist mot etnisk norske barn.

At pingviner får mer oppmerksomhet enn disse jentene – finner jeg ikke et kraftig nok ord for.

Og mens folk skriker opp om pingviner – fortsetter grusomhetene. Foreldrenes kulturelle og religiøse bakgrunn blir prioritert foran barnets grunnleggende kroppslige og rettslige beskyttelse. Den bestialske kjønnslemlestingen vil fortsette fordi dette forties og fordi dette ikke får konsekvenser for de djevlene som utfører barbariet. Den som tier samtykker. Spørsmålet er skal vi fortsatt tie?

Igjen: Er pingvinunger mer verdt enn disse jentene?

Det bor i dag over 6000 jenter med opprinnelse fra høyrisikoland i Norge fra 0 til 19 år og i følge undersøkelser er det fare for at halvparten av disse blir kjønnslemlestet. Tallene kommer fra Statistisk sentralbyrå på oppdrag fra Human rights service, og hva gjør norske myndigheter? Lager rapporter og lukker øynene.

Ingen straffes i Norge. Lov om forbud mot kjønnslemlestelse ble vedtatt i 1995, men ingen er blitt tiltalt eller dømt for kjønnslemlestelse i Norge siden forbudet kom i 1995. I følge Klassekampen har alle saker politiet har mottatt per juli 2012 om kjønnslemlestelse blitt henlagt!

Hva sier dette om loven og om Norge, om politi og myndigheter? Norge kan ikke vende det blinde øyet til og tillate at mennesker skjærer bort kroppsdeler på unge jenter. Noe må gjøres og det nå!

Og nettopp derfor kan jeg ikke tie! Jeg har skrevet til en rekke avisredaksjoner for å få dem til å belyse dette groteske barbariet, inkludert samtlige kvinnemagasiner der svaret er at denne type saker ikke passer inn i kvinnebladenes “profil”. Der skal det nemlig være vakkert, rosa og chic!

Når jeg vil at media skal fokusere mer rundt omskjæring, så er det fordi jeg vil ha barbariet avskaffet – dette foregår fordi det ikke settes nok søkelys på det!

At media velger å blåse opp et tåpelig russestunt, og husk, vi har alle svin på skogen – og tilfellet om Fotballsfrues juksing med bilder og kommentartriksing som er latterlig, men dog ikke et nasjonalt anliggende, viser bare det jeg har hevdet lenge – at store deler av norsk presse har utspilt sin rolle som 4. statsmakt. At media mener pingviner er viktigere enn at kroppsdeler skjæres av jenter på norske kjøkkenbord (les mine artikler under) – sier det meste!

Trude Helén Hole

Her kan du lese innlegget Uggs kontra omskjæring av jenter, og Solveig Horne må ta grep.

Ved å trykke på taggen under, kan du enkelt nominere meg til “Årets Gullpenn”. Det vil jeg sette stor pris på:-)

VIXEN_NOMINASJON_GIF1

0 comments on “Er pingviner viktigere enn barn som lemlestes?

Leave a Reply