Management & Health

Er du med på et lite eksperiment?

Dette innlegget har jeg tenkt lenge på, og i dag fant jeg det det perfekte bildet med følgende kloke ord:-)

Yesterday

Er du med på en smile-dag? Jeg har lenge hatt lyst til å utfordre dere til en smile dag – dere vet at det vakreste smykket som finnes er et smil. Jeg smiler og hilser på alle jeg møter, dyr og mennesker, små og store, og det smitter. På denne måten sprer du positiv energi rundt deg. Min lille datter Josefine sa for noen år siden følgende:

-Mamma, du er kjendis, du! For du smiler jo og hilser på alle og alle smiler og hilser tilbake til deg.

Jeg har forklart barna mine hvorfor jeg hilser på folk og spesielt barn, og det gleder meg stort å se at barna mine også ser folk. De smiler og hilser, og formidler trygghet og positiv energi!

Et smil betyr så mye! Et lite smil kan gjøre en gråværsdag om til en solskinnsdag:-) Vi har alle vårt å bære på – og det kan innimellom bli svært tungt. Et smil fra en du ikke kjenner kan gjøre det lettere – og noen ganger kan et smil faktisk gjøre forskjell på liv og død. Tenk litt på det.

Så utfordringen er kort og godt å gjøre verden til et bedre sted å være ved å endre oss selv – så bli med på en smiledag – smil til alle, selv de du ikke liker og si hei.

Og vet du? Dette kommer ikke bare til å påvirke dem rundt deg positivt – men også deg – du vil oppleve noe du ikke forventer; du vil vokse stort som menneske og like deg selv meget bedre – så prøv; smil i vei:-)

Be someone

Dagens låt er selvsagt Michael Jackson – Man In The Mirror🙂

Trude Helén Hole

Flere artikler rundt selvutvikling og økt bevisshet, finner du her. Følg meg gjerne på sosiale medier🙂

Skjermbilde 2015-04-09 kl. 10.49.18

0 kommentarer på “Er du med på et lite eksperiment?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: