News

Kupp på Vestkanttorget

Jeg simpelthen elsker loppemarked og bruktmarkeder, å gå rundt å titte, holde i gjenstander og vurdere dem, lete etter skatter og flotte gamle ting – ting og tang med sjel. Jeg liker ikke plastikk, jeg liker alt annet, bare ikke plastikk. Plastikk er grusomt. Jeg liker antikk og vintage, og gull og sølv og diamanter. Og hva er vel bedre enn ikke Vestkanttorget, men Vestkanttorvet da?

Lys 4Lys 2Og se hva jeg handlet? Buddha-plastikk! Og den lyser! Noe så Harry??

Lys 3Skatter 🙂 Glass og litt knust glass som skal fixes med superlim. Dette skal også være i leiligheten vår på Frogner, og smykker og slikt…

I dag er det Holmenkollstafett og Hans-Jacob skal løpe sjarmøretappen for Altmuliggutta. Vi varmet opp med en god brunsj på Osteklokken, deretter en spennende skattejakt på Vestkantorget. Og der fant jeg noen skatter, to smykker som jeg kjøpte fordi hun gamle damen som solgte var så søt, og en liten ting til min kjære venninne Gro, og øhhh, altså en blå plastiskdings til leiligheten vår på Frogner – Mr. Harry Plastikk Buddha som dere ser på bildet over her. Altså, ingen regel uten unntak, må jeg minne om til mitt forsvar.

Jeg kunne sikkert prutet på plastikkdingsen – den er blod harry, fra 200 spenn til 50, men av og til så pruter en ikke, en kjøper fordi en føler det er greit og en har lyst, og som i dag, har råd:-) Husk at jeg bare er en fattig forfatter som gjør så godt hun kan og egentlig lever fra hånd til munn, alt ettersom hvilke oppdrag jeg klarer å få inn. Nå er det lizzom greit – og da gjør vi som i dag – vi koser oss og kjøper ting vi ikke trenger:-)

Nå er Hans-Jacob altså ute og sjarmerer alle rundt seg på sjarmøretappen, mens jeg i mellomtiden har hengt opp plastikkdingsen og tenker han sikkert blir fornøyd når han er tilbake og ser at den skal henge her, og ikke hjemme hos meg i Asker slik han helt sikkert trodde.

Men hva andre tror, kan jeg ikke ta ansvar for, ikke sant? Vel, Vestkanttorget er virkelig å anbefale! Her finner du masse spennende ting, operasangere som plutselig tar en låt ute i det fri, samt mange hyggelige og glade mennesker på skattejakt, og mennesker som elsker det de driver med – nemlig selge ting med sjel – ting de kan mye om, og med det kan de formidle de underligste historier med på kjøpet.

Nå skal jeg om-møblere soverommet til Hans-Jacob før han kommer hjem. Tenker han blir glad for det også. Juhuuuu, ønsker alle en god lørdag:-)

Trude Helén Hole, følg meg gjerne på sosiale medier om du vil:-)

0 comments on “Kupp på Vestkanttorget

Leave a Reply