Adventure & Travel

Sol i Oslo – en liten stemningsrapport ;-)

Hallaien dere, her er en liten stemningsrapport fra Oslo. Jeg fikk lyst å dele dette stemningsfulle bildet med dere – uredigert. Tatt på Hanami, Tjuvholmen, der en kompis og jeg feiret sol, sol og sol.

imageI dag skal vi kjøpe sofa og deretter skal vi feire mer sol, sol og sol. Om dette ble i overkant spennende for deg – kan du sende meg en mail, så skal jeg ha det i bakhodet neste gang jeg publiserer et innlegg.

Inntil da – nyt livet! 😉

For more adventures and traveltips – click here.

For more articles in English – click here.

 Trude Helén Hole

MY AUTHOR PAGE 

Do you wan´t to follow this blog, please do so up to the right. 🙂

My books – My You Tube – My company – My blog –  My Travels – Modeling – Winecourses – Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram 

Lote pocket trippel

0 comments on “Sol i Oslo – en liten stemningsrapport ;-)

Leave a Reply