Adventure & Travel

Juhuuu! We’re going to Seychelles…

Når du leser dette er jeg på vei til Seychellene, og vanvittige skrytebilder om hvor jækla – jækla er et penere ord for jævla, for jævla kan jeg selvsagt ikke skrive, det tar seg ikke ut – vanvittige skrytebilder om hvor jækla fint vi får det i verdens mest romantiske paradis kommer senere. Men her er litt info om strandparadiset.

Skjermbilde 2018-03-04 kl. 19.51.18.png

 

I mellomtiden får dere kose dere med denne selfiesen, for vi er faktisk ikke bedre enn andre selv om mange tror det, og vi tar sinnsykt mange selfies hver eneste dag. Har nesten ikke tid til annet enn å knipse og redigere og sånt.

Litt kjekt å vite: Seychellene har totalt 115 øyer og dekker et område på 455 kvadratkilometer. Det bor ca. 80.000 mennesker på Seychellene, de fleste på øyene Mahè, Praslin og La Digue. Hovedstaden heter Victoria og er verdens minste hovedstad med ca. 1730 innbyggere. Vaksine er ikke påkrevd og området har ikke malaria.

Seychelloisene stammer fra flere forskjellige folkeslag; afrikanske, franske, engelske, indiske og kinesiske, og språket er blant annet kreolsk, engelsk og fransk. Valuta er Seychelles Rupee eller euro/dollar. Visum er ikke påkrevd dersom du er norsk statsborger.

Seychellene

Klimaet er tropisk med lite nedbør i april/oktober, og litt mer i november/mars. Seychellene ligger utenfor syklon-beltet og temperaturen ligger på 24 til 30 året rundt, dag og natt… Vannet er blått og turkis med utrolig behagelig temperatur, mellom 24 til 29 grader hele året.

Jupp, I knoooow, og der skal vi ligge lenge blant fiskene og bare … i vei! (fyll inn passende ord) 

Sånn! Nå gidder jeg ikke skrive mer. Jeg skal tross alt på romantisk ferie. Men det var godt å få det ut. Har tenkt på det lenge. Life is to short to be serious:-)

Ønsker alle en hæææærlig torsdag!

 

For more adventures and traveltips – click here.

For more articles in English – click here.

 Trude Helén Hole

MY AUTHOR PAGE 

Do you wan´t to follow this blog, please do so up to the right. 🙂

My books – My You Tube – My company – My blog –  My Travels – Modeling – Winecourses – Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram 

Lote pocket trippel

 

 

0 comments on “Juhuuu! We’re going to Seychelles…

Leave a Reply