Management & Health

Bend it like Hole

Jadda, men neida… Don´t ask!! Jeg vil med dette bare avkrefte at jeg skal holde skikurs i år, det er ikke sant. Rykter om at jeg skal delta i Birkebeineren er også kun det – rykter. Onde rykter.

Skistaver

Sponsoravtale med Swix og Bend It Staver. Videre vil jeg også avkrefte at jeg har inngått et meget innbringende samarbeid med Swix, de med stavene, vet dere. For det er ikke riktig. Swix har ikke sponset meg med helt nytt skiutstyr, som enkelte tror, med staver 2016 modell – en helt ny stavtype som er designet slik at stavene skal lure luftmotstanden. Tanken er liksom at luften skal gå rett frem slik den pleier og tro den vil møte på staver – og så, booommmmer – så er det liksom ikke´no der allikevel. Kun luft. Derav svingen på staven!

Trude sine skisko, 20 år gamle

But nope! Fremskrittet vil det ikke slik. Svingstaver er ikke kommet for å bli innen langrenn. De som tror det, tror feil. Det er kun slik det går når unge Frk. Hole er på skitur med kjæresten sin. Det er ganske vanlig å gå på snørra. Utstyret er tross alt 22 år gammelt og skoene fire nr for store. Det kan imidlertid opplyses om at Bend It Stavene forøvrig ikke hadde noe å si for teknikken til unge lovende Frk. Hole på returen. Hendelsen fant sted 7 km fra hjemmet for to dager siden, og ingen bet seg merke i at det var brist i utstyret, noe som nok sier litt mer om Holes måte å gå på ski på – enn selve utstyret.

Trude på skitur

Juhuuu! Unstoppable!

Imidlertid stoppet en av naboene opp og spurte om Hole gikk på treski, hvilket hun ikke gjorde og kunne avkrefte. Det er mulig Hole hadde inntatt litt vel mye Møllers Tran tirsdag morgen. Til dette sa hun: -ingen kommentar! Hun ville derimot gjentatte ganger avkrefte nevnte rykter om skikurs, da telefonen hennes ikke har stått stille siden tirsdag. Hole skal ikke holde skikurs!!

Det er Steiro som skal det.

So… what really happened that day…? Don´t ask! Og ps, det kunne vært værre. Det kunne vært meg som så slik ut.

Trude Helén Hole

Komplett bank

0 comments on “Bend it like Hole

Leave a Reply