Reviews

Sawan – the best there is in Oslo

Åhhhh… Herregud, så deilig! Ahhhh! ….Sukk! Og slik gikk timene på Sawan på Frogner, en av de nyeste i rekken av eksklusive asiatiske restauranter i Oslo. Og gjett hva – dette er den beste; her kan du dyrke tilstedeværelse og det å være kjærester. Ja, vi kan nok innrømme først som sist, kjæresten min og jeg, at vi har blitt rimelig glad i å gå ut og spise, hvilket bør være greit, for noen laster skal en jo ha, ikke sant?

menypic

Det er nemlig så deilig å bli vartet opp på hyggelige steder med god service og god mat, slik at vi kan konsentrere oss om – ja, helt riktig, om oss og våre fremtidsplaner, skåle og holde hender og utveksle små kyss over bordet. Romantisk? Ja virkelig. Vi dyrker kjærligheten bokstavelig talt; det å være oss to sammen, og flotte restauranter gir det hele en fin ramme. Just love to love it.

Gammel restaurant i ny drakt. Den fra før flotte Frogner-villaen, tidligere Le Canard, har blitt pusset opp og fremstår i dag både hyggelig, delikat og innbydende. Men det er som kjent ikke lokalet som gjør en god restaurant – det er menneskene, stemningen og ikke minst det du får servert av mat og drikke. På alle disse fem når Sawan høyt opp, jupp, høyest av dem alle uavhengig av sjanger.

Så glem det du eventuelt har lest av tidligere anmeldelser – Sawan er utvilsomt det beste vi har opplevd i Oslo by!

Maten som serveres er en blanding av flere asiatiske kjøkken, med hovedvekt på det thailandske. Og vi var skjønt enige om at Sawan fra nå av er vårt nye favorittsted, for ikke tidligere har vi smakt så mye god mat på bokstavelig et brett i Norge. Alt vi smakte var ganske enkelt fantastisk på smak, konsistens og ikke minst tilberedning. Alt var absolutt et syn for øyet. Å nyte er derfor bare forordet!

SawanPersonalet var også i en klasse for seg selv og vi følte oss godt ivaretatt hele tiden av svært oppmerksomme og høflige kelnere. Vi ble faktisk litt forelsket i Sawan også, for dette ble virkelig en kveld av de bedre! We will be back!

Sawan får terningkast 6 utelukkende fordi det ikke finnes flere prikker på terningen!

Noen burde virkelig gjøre noe med det. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Mine online vinkurs og vinkompendium finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Mitt firma – Blogg – Bilder – Vinkurs – Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

NORGES MORSOMSTE SERIE (1)

0 comments on “Sawan – the best there is in Oslo

Leave a Reply