News

Nytt bloggmagasin for Trude Helén Hole

Som en del av dere vet, så avsluttet jeg mitt samarbeid med United Bloggers sommer/tidlig høst 2015, og gikk ut med helt ny blogg 25 november 2015. Så om dere vil følge meg videre på min nye blogg – og det setter jeg selvsagt stor pris på – så finner dere meg her med det jeg vil velge å kalle et bloggmagasin. Men å blogge tar tid og tid er penger, og som dere vet er godt innhold det viktigste for meg. Bloggkonkurranser der leser kan vinne produkter ved å “like og dele” vil dere aldri finne på min blogg. Jeg finner denne type profileringssamarbeid lite hensiktsmessig både for blogger og annonsør, og vil fra nå av i anledning min nye blogg håndtere mine samarbeidsavtaler selv.

Vil du markedsføre deg, dine produkter og/eller din bedrift via den nye bloggen Trude Helén Hole, så ta kontakt på trude@newspirit.no🙂

 

 

Om dere vil følge meg videre er det kjempeflott! Vi slipper nok ikke helt unna politikk og dagsaktuelle saker, that´s just how it is – men den nye bloggen vil bli mer rettet mot reiser og opplevelser, ledelse og selvutvikling, helse og samliv, samt flere feelgood artikler om det gode liv. ArtofLiving var bloggen jeg startet med i 2010, og jeg vil fortsette med Art of living innhold i større grad også i fremtiden. Bloggen finner du her.

Sosiale medier. Følg meg gjerne også på min nye Facebook side, Instagram og TwitterMitt firma finner dere her og min Mary Kay webshop finner dere her. Jeg ønsker dere alle alt godt – husk å omgi dere med mennesker som gir dere postitiv energi og bidra med tilsvarende dere også, så blir verden et bedre sted å være:-)

Trude Helén Hole, New Spirit Communcatin

 


 

 

0 comments on “Nytt bloggmagasin for Trude Helén Hole

Leave a Reply