News

Er det noe jeg kan gjøre for DEG?

Hei og god onsdag dere.-)

Som en del av dere vet, så holder jeg på med en dokumentar om selvmord. Det betyr ikke at jeg ikke lenger gjør oppdrag – for jeg må jo ha til smør til maten, jeg også. Derfor, om det er noe jeg kan bidra med for deg eller din bedrift innenfor tekstproduksjon, foto, reklamekampanjer, websider, kommunikasjon og PR, samt foredrag og coaching, kontakt meg på: trude@newspirit.no. Dere finner mer om mine tjenester på New Spirit Communication. Utdrag fra boken jeg skriver nå, finner dere her.

Jeg har også som en del av dere vet, startet opp igjen med mine hyggelig vinkurs etter mange forespørsler. Sted er som før Bølgen og Moi Briskeby. Mer info finner dere her.

Trenger du for eksempel foto, stillbildepresentasjon eller reklamefilm? Ta en titt her. For de av dere som ikke gidder å klikke seg inn på min hjemmeside for å sjekke ut info og referanser, så har jeg tatt et utdrag fra Linkedin, samt mine vinkurs for å gjøre det enkelt for deg 🙂


Og her er noen tilbakemldinger fra vinkurs og foredrag:

Tone Nygård, Head of HR Development Sporveien. Tusen takk for et helt fantastisk vinkurs. Det var en suveren opplevelse i en rocka innpakning. Både når det gjelder din kunnskap som du så raust deler, formidlingsevnen, historiefortellingen, humoren og stemningen. Skjønner godt at du fikk så unison god tilbakemelding. Det skal du virkelig ta til deg, og vi som fikk oppleve dette, sier bare; Tusen Takk! 

Wenche Steen, daglig leder og eier Hud og Hår Klinikken. Tusen takk for meg! Det var veldig praktisk, lærerikt og morsomt! Du er flink Trude Helén Hole! Klem

Trine-Lise Jagge, Dynamic People og arrangør av Karriereweekend Geilo. Og her kommer den største takken til dere som gjorde helgen til en suksess: Tusen takk Mona Sletengen Halvorsen som årets kuleste konfransier, Kjersti Løken Stavrum som ikke leser bruksanvisning, Trude Helén Hole som fikk en 10 er på en skala fra 1-6 for sitt vinkurs!

Pierre Wilhelm Jansson, Customer Relations Frogner House. Vil bara sända ett tack mail i samband med karrierweekend på Geilo. Vin provningen du arrangerade var verkligen ett gott innspel som bjöd på massa skratt och ny kunnskap! Du har en härlig personlighet som skapar engagemang.

Karoline Storbråten, NHST Media Group. Så gøy at vinene fikk menneskelige egenskaper. Veldig lærerikt og koselig. Godt utvalg av viner og en inspirerende “somalier” 🙂

Morten Fahlvik, Education Research Manager Its Leearning. Dette var en hyggelig opplevelse. God atmosfære og fint utvalg med viner. Mange gode tips til eget kjøp. Særegen stil og god formidlingsevne.

Jupp I know – rene reklameplakaten dette. But waaatttt can I say? Det er min blogg! Om det er noe jeg kan gjøre for deg eller din bedrift – send mail til trude@newspirit.no.

Ønsker med dette alle en deilig, aktiv og kreativ onsdag!

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

 

0 comments on “Er det noe jeg kan gjøre for DEG?

Leave a Reply