Guest Authors Management & Health

Dine valg og vår fremtid

Jupp, tid igjen for et nytt og meget godt gjesteinnlegg fra kiropraktor Jørgen Ask, enjoy:-)

Ask Jørgen Kiropraktor

DINE VALG OG VÅR FREMTID!

En kiropraktorkollega sa til meg nylig – Jørgen det du skriver i nyhetsbrev og på hjemmesiden din er ganske ekstremt og radikalt. Men når jeg tenker over det, i den ideelle verden så er det jo akkurat slik ting burde være. Det fikk meg til å tenke. Lever vi våre liv etter hvordan verden burde se ut, eller begrenser vi oss inn i konforme rammer og regler, skapt av samfunnet og mennesker rundt oss. Lever vi for å skape positive forandringer i oss selv og våre omgivelser basert på en verden vi ideelt ønsker oss. Eller lar vi andre mennesker diktere vår egen fremtid, basert på etablerte sannheter som vi ikke våger å utfordre.

Alle Innovasjoner og forandringer er skapt med utgangspunkt i at man har utfordret tradisjonelle tankesett og regler for hvordan man skal oppføre seg og gjøre ting. Det starter alltid med en tanke om at vi ønsker en forandring. Vi tror at verden er et sted med absolutte objektive sannheter inntil vi våger å utfordre det tradisjonelle. Da opplever vi at det ofte finnes en bedre og mer optimal måte og gjøre ting på. Albert Einstein og Mor Theresa oppnådde ikke det de gjorde fordi de fulgte alle andre. De våget og utfordre det alle andre trodde på. Vi er veldig takknemmelig for det i dag. De har skapt en bedre verden. Albert Einstein sa “Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius – and a lot of courage – to move in the opposite direction”.

Det krever ingen doktorgrad for å forstå at noe er fryktelig galt med dagens helsevesen. I Norge i dag rapporterer rundt 30% av den voksne befolkningen kroniske smerter, 4 av 10 får kreft, 200.000 nordmenn har diabetes, 940.000 er overvektige. Det antas at 15 – 20% prosent av barn mellom 3 og 18 år har nedsatt funksjon på grunn av psykiske lidelser. Ønsker du at dine barn i fremtiden skal være en del av denne statistikken?

Ditt eget liv, dine omgivelser og den verden du lever i, fortjener at du stiller spørsmål. Det krever at du tenker selv og er søkende etter andre svar enn det vi opplever som etablerte sannheter. En verden i utvikling er avhengig av DEG for at det skal skje. Det er ditt liv, ditt valg og vår fremtid. Ta godt vare på den.

Med vennlig hilsen Jørgen Ask

…….

Et flott og inspirerende innlegg, og jeg sier som jeg pleier – tenk selv!! Her er noen artikler jeg har skrevet med budskap i samme gate,  Origins – Back to NatureJeg vil ha sunn økologisk mat, Regjeringens knefall for Monsanto er skammelig, Biene dør, et tegn på at verden forgiftes, Et SYKT Norge. Flere artikler finner du under Aktuelt her på bloggen min og innlegg om selvutvikling finner du på, ja nettopp, Trening og selvutvikling.

Hilsen Trude Helén Hole, New Spirit Communication.

0 comments on “Dine valg og vår fremtid

Leave a Reply