Management & Health

Verdenspremiere på Origins – back to nature

Origins – Our Roots. Our Planet. Our Future. Og DU er en del av det. Derfor syntes jeg du bør avsette en time til å se denne videoen som hadde verdenspremiere 13 november 2014, for den handler om hvor vi kommer fra og vår genuine kunnskap om hvordan overleve i pakt med naturen – noe som igjen førte til en større og mer funksjonell hjerne, som igjen førte til videreutvikling, som igjen – i vår tid, har ført til at vi har fjernet oss fra vår grunnleggende kunnskap om hvordan å overleve. Ironisk?

Vårt store fremskritt har gjort oss dummere. Fra å fore hjernen med essensielle naturlige stoffer fra ubearbeidet mat, forer vi den nå med bearbeidet mat, kunstig og giftige stoffer, noe som ikke bare resulterer i at hjernen fungerer dårligere, men vi blir i tillegg syke og mindre fruktbare – dog, det siste er i mine øyne ingen ulempe. Tvert om.

Og ha i minnet at når jeg skriver nå – “vår tid”, så snakker jeg om de siste 50-100 år og den revolusjonen vi har vært i gjennom når det gjelder matindustri, medisiner og vaksiner, kremer og kroppsprodukter, alt fullspekket med giftstoffer som vi daglig dytter i oss.

Kroppen vår, som er et resultat av millioner av år med naturlig utvikling og tilpasning – rundt 200.000 år som “moderne mennesker”, har selvsagt ingen mulighet til å lage et fungerende gift-mottak som skal uskadeliggjøre de ufattelige store giftmengdene – på så kort tid. 50 år? Og det har ikke jorden vår heller!

Skal vi ha det slik som over eller som under? Tips; hør rundt i nabolaget om det er mulighet for å få kjøpt frisk og kortreist mat. Kanskje du kan lage gavene selv i stedet for å kjøpe plastikk-fantastikk som er ødelagt allerede 2 bruksdag, innpakket i emballasje som ødelegger jorden vår. Opplevelser og tid er for eksempel fine gaver å få.

Vel, det er innlysende for alle oppegående mennesker at det vil si stopp på ett eller annet tidspunkt. Men når? Og hvem skal si stopp? I går skrev jeg litt om hvordan vi blir foret med brød og sirkus, og henviste til dokumentaren Illusjonen om en Fri Presse. Media og annonsører dytter på oss behov som er bull shit, og vi er dumme nok til å gå på limpinnen. Vi vikler oss inn i en type Trumans show, skapt av alle andre enn oss selv. Er det ikke på tide å si stopp? Gå tilbake til basic? Skape vårt eget liv? Leve som mennesker egentlig skal?

Vi kan begynne med å spise ren mat og få tilbake helse, overskudd og energi. Deretter kan vi ta en titt på alt vi dytter i oss av medisiner som forgifter oss. Bare smak på navnet antiboitika – det betyr anti biotika – det ligger i navnet, tenk selv. Så, hvordan tror du kroppen din er om ytterligere 40 år med daglig eksponering av syntetiske stoffer, bearbeidet, kunstig og sukkerholdig mat. Frisk som en fisk?

Hva tror du skjer med kroppen og helsen til dine barn og barnebarn som vil bli eksponert for mer helseskadelige stoffer enn det du har blitt utsatt for – i tillegg til et mer stillesittende liv enn det du hadde…

Ser du litt frem i tid – hører du som meg alarmklokkene ringe. Eller kanskje du ignorerer ditt naturlige varslingssystem? Kommer du til å fortsette i samme takt?

Back to basic. Vi kan gå tilbake til å leve i symbiose med naturen – ikke kjempe mot den og manipulere den. Og vi kan begynne å leve som mennesker igjen, spise som mennesker skal og komme oss ut i naturen der vi hører hjemme. Da blir vi friskere og vil ha mulighet til å overleve som en sunn art. Om du ikke tror på meg, at dette er fornuftig – hvorfor lider ikke dyr av søvnproblemer og negativt stress, diabetes, kreft, depresjoner, liten eller ingen energi, bare for å nevne noe? Just asking.

Ta en titt på videoen – det er søndag og du har tid. Den er en investering i egen helse, og spre den/bloggposten videre. Det er på tide å si stopp, go back to basic og begynne på nytt!

Om filmskaperne Well.org. Our Ethos and Mission Statement. We are committed to helping people help themselves and, in turn, supporting their community and their world.

Our mission is to revolutionize commerce and create a vehicle for positive change by bringing attention to people who are doing good work in our communities. Giving back is a part of who we are. Symbiosis is the close interaction between species on our planet. Our concept of Symbiotic Capitalism stresses a form of commerce that supports the environment and people in need around the world. The goal is for us all to thrive together.

Trude Helén Hole, New Spirit Communication 

Andre artikler jeg har skrevet i samme gate: Regjeringens knefall for Monsanto er direkte skammelig, Giftige nordmenn 1 og 2, Giftige nordmenn 3 om mattilsynet. Flere artikler finner du under Aktuelt på denne bloggen.

0 comments on “Verdenspremiere på Origins – back to nature

Leave a Reply