News

Få 45.000 vibrasjoner pr. minutt med din egen hånd!

Å prøve en massasjehanske fra Fukuoku er en veldig morsom erfaring. Med ett blir hånden din forvandlet til en intens vibrerende kroppsdel, som har 45.000 (FØRTIFEM TUSEN) vibrasjoner pr. minutt. La den vibrerende hånden få utforske din egen eller partners kropp, og vi kan love at denne opplevelsen vil bli satt pris på!

FUCK YOU!!

Hansken er helt vanntett så ta den gjerne med i dusjen eller badekaret. Du kan velge mellom to forskjellige hastigheter. De finnes i S (rosa) og L (sort) størrelse og du kan velge høyre eller venstre hånd. (Det ultimate er jo å ha en hanske på hver hånd.)

_____________

Herreguuuud, spør du meg… Spurte du? Vel, dette høres ut som et mareritt, blir sliten bare jeg tenker på det, vibrerende hender…vibrerende rosa hender over hele kroppen min… garantert med vibrerende lyd… kommer til å få marerett. Verrre enn små grønne menn:

RRRRRrrrrrrrRRRRRRrrrrrrrrRRRRRRrrrrrrrRRRRRRRrrrrrrrrr RRRRRRrrrrrrrrrRRRRRrrrrrROSAROSAROSAROSArrrrrrrrrrrRR RRRrrrrrrrrRRRRRRrrrrrrrRRRRRRRrrrrrrrrrRRRRRRrrrrrrrrrrr RRRRrrrrrrrRRRRRrrrrrrrrrrrrrrrrrROOOOOOOSAAAAAAAAAAA!

Den fåes i svart også. I tilfelle du syntes det går litt tregt med potetsankingen – bare nevner det. Vel, dette var dagens lille frekke fra bloggen Lille Frekke, en frekk liten blogg, der altså:-)

THH – jepp, jeg kan ikke signere med fullt navn på slike frekke innlegg, er redd jeg skal bli gjenkjent, sitter med solbriller på i skrivende stund… Need a drink!

0 comments on “Få 45.000 vibrasjoner pr. minutt med din egen hånd!

Leave a Reply