Reviews

De 5 bildene på FB, dere vet…

Jeg har blitt utfodret av min kjære fotografvenninne Gro som tror hun er flinkere til å ta bilder enn meg, og det har hun helt rett i, bare sjekk hjemmesiden hennes som jeg forøvrig har laget (kremt… om du trenger hjemmeside:-) Vel, her er mine fem bilder – tar det lizzom under etttttt….

 

Kæ? Var det flere enn fem bilder? Så rart! Var det litt farge der også? Jammen, det var da som svarte faen!! Sånn, godt å få det gjort. Har tenkt på det i tre uker nå. Og da sender jeg stafettpinnen videre til det vakre og varme Lisbeth Jensen der nordpå. Bring it on baby!!

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

Trude Helén Hole!-kopi 3

0 comments on “De 5 bildene på FB, dere vet…

Leave a Reply