News

Sheeple of Norway

Jepp, det er ikke bare i Amerika det finnes Sheeples. Noen har kanskje fått med seg at det er en gruppe mennesker her på berget som jeg omtaler som sheeples, og nå har de begynt å gjøre det selv også – referer til dette og kaller seg selv sheeples i egne blogginnlegg, så jeg tror nok jeg traff spikeren på hodet, gitt.

Sau

Ta en titt på denne fantastiske musikkvideoen – by Payday Monsanto aka Payze Duex – Rap song, så vil du fint skjønne why they are sheeples. – Sheeple are people that follow blindly and never question their leaders. Their simple motto is – “Follow the Asshole in Front of You!”

Voldelige sauer. Ja, jeg snakker om den såkalte skepsisgjengen som ikke er skeptisk en plass, men en liten gruppe mennesker som lager seg sannheter de vokter med nebb og klør – alle som hever et kritisk øye blir sett på som “alternative idioter”.

Vi som eksempelvis ønsker at myndighetene skal sette mer fokus på bivirkninger av medisin og vaksiner, og med det gi oss tosidig informasjon som belyser fordeler og ulemper, skal brennes og henges (ja, dette er utrykk som brukes av denne gjengen i kommentarfeltene og jeg skal altså henges for mine meninger) Vel, vi snakker altså ikke bare om dumme, men også voldelige sauer – blir litt skremt, jeg.

Japan sier nei til HPV vaksinen. Vel, nå har Japan nylig besluttet å ikke lenger anbefale HPV vaksinen grunnet alvorlige bivirkninger. Og Tjomlid, Norges selvutnevnte Orakel som blogger på det seriøse nettstedet Nettavisen, er selvsagt raskt på banen. Han skriver følgende om bivirkninger i sitt siste innlegg der han mener Japan er på bærtur:

“De nyeste data fra Norge viser at av 120.000 jenter, så er det innmeldt kun 469 bivirkninger, hvorav 25 anses som alvorlige. Tjuefem alvorlig bivirkninger. Oisann. Dette er det mange som har påpekt til meg i ulike debatter. Er ikke 25 alvorlige bivirkninger fryktelig ille? Nei, ikke når man ser på de faktiske forhold. Legemiddelverket definerer alvorlig bivirkning slik:

Reaksjoner som har medført sykehusinnleggelse eller forlenget sykehusopphold, regnes som en medisinsk viktig hendelse, har gitt vedvarende betydelig nedsatt funksjonsevne eller funksjonskapasitet, livstruende sykdom eller død… ” Sitat slutt.

Hva Tjomlid forsøker å si er for meg litt uklart. Mener han kanskje at –betydelig nedsatt funksjonevne, livstruende sykdom eller død, kun er litt sånn: Oisann! Skitt happens – fint lite å bry seg om? Må en kanskje dø fire ganger for at det skal være alvorlig nok? Les HPV Vaccine Is Associated with Serious Health Risks, Including Sudden Death.

Skjermbilde 2019-06-04 kl. 15.39.36

Tjomlid har tidligere bedyret at han har alle svarene – og han vet tydeligvis mer enn Japan. Mannen er altså ute og synser igjen, og bruker sine tidligere grunne artikler som dokumentasjon på hvorfor Japan tar feil – for han vet best. Vel, ham om det. Men det er nok ikke slik at Japan har tatt denne beslutningen over fire glass vin en fredags ettermiddag for å få en rolig helg fritt for vaksine-pes som Tjomlid kanskje tror.

Trenger mer utprøving. Jeg syntes altså det er bra at noen setter på bremseklossene og ønsker å utrede vaksinen ytterligere før de stiller seg bak en anbefaling, og flere land burde følge etter. Vaksinen er for lite utprøvd – jentene som får denne i dag er ganske enkelt forsøkskaniner. Og det er i mine øyne ille.

Så jeg repeterer mitt budskap – vær skeptisk til mennesker som skal fortelle deg hva du skal mene og tenke. That`s all…

Trude Helén Hole, New Spirit

Oppatering per 03.12.2014, Øystein Spetalen – de driver russisk rulett med våre barn.

Nye linker: Gardasil vil blive den største medicinske skandale i historien. Gardasil og infertilitet, HPV vaksine, naiv og velment? Vaccinated children are the ones largely responsible for triggering and spreading disease. Studien: Acellular pertussis vaccination facilitates Bordetella parapertussis infection in a rodent model of bordetellosis. Flere andre linker i saken finner du i denne artikkelen.

Trude Helén Hole

Skjermbilde 2019-03-26 kl. 15.27.47

 

0 comments on “Sheeple of Norway

Leave a Reply