News

IT sminke. Vel, hva med UT sminke? Er det liksom helt ut det da?

Nå er det jaggu på tide å snakke litt om sminken til våren, eller vårens sminke – alt kommer jo tidlig. Og er du lur i følge MinMote, kjøper du sminke som er “IT”.

Ja nemlig, it – sminke… 


Bildene her er coverbilder for Pellevé. Fotografen er selvsagt den beste, nemlig Gro Storteig fra New Spirit. Jeg har bare mekket litt på dem fordi jeg kjedet meg og da lager kunst. 

Pellevé høres forøvrig ut som noe hundemat, men det er det ikke. Det er noe fint noe for huden. Men i New Spirit sier jeg bare –Show me the money, og så tar vi bilder. Knips, knips. Hundemat er jo dessuten helt fint det, men det jeg egentlig skulle si er at her har vi altså bruk veldig lite IT sminke.

Faktisk har vi brukt UT sminke!

Superkvinner. I denne forbindelse, der du må bruke IT sminke for å bli it, så har jeg lyst å ta med et glimrende og direkte sitat fra KK for en tid tilbake om Den nye Superkvinnen, for hun finnes hun også:

Hovedpoenget er at penger alene ikke kan gjøre deg til en ekte superkvinne. Du må vite hvordan du skal bruke dem riktig. De aller kuleste av de nye superkvinnene er de som ikke kjøper hundrevis av plagg og ting, men som heller kjøper færre ting og er ekstremt bevisste på hvilke.  

Skjønner dere? Jeg syntes det er grådig teit at det liksom ikke er in å bare være perfekt lenger, en må liksom være super og ny. Være den nye Superkvinnen som bruker it sminke. Hva med oss som bare er perfekt, da? Er vi liksom litt ut vi nå da? Hva er det som er så galt med å bare være perfekt, liksom, bortsett fra at det liksom er helt ut?

Blir frustrert av sånt, jeg.


UT sminke: Her er et ordentlig bilde i Pellevé serien. På bildene her har jeg brukt foundation fra Mary Kay, og den kostet 0,- fordi jeg fikk den av min søster, litt sånn lett brukt altså, men veldig god. Og jeg har brukt rouge og eyebrow liner fra HM til henholdsvis kanskje noe sånt som 60 spenn for førstnevnte og 70 spenn for sistnevnte, eller omvendt… Dette er nok veldig lite in, eller inn, men sistnevnte har jeg hatt i 3 år, så gi meg en eneste grunn for å kjøpe ny når den funker like godt nå…

Ser dere? UT, UT og UT!


Og videre har jeg brukt Zanzuél kajal til kanskje litt mer, 150 spenn tenker jeg, og Define volume mascara fra Maybelline til 119.- og en blyant opp i rumpa for å få til det stive blikket. Leppegloss glemte vi å ta med. Det var kanskje litt klønete, men så er det jo slik med New Spirit at enkelte ting går det faktisk helt fint å drite i. Poenget her er at noe mer enn beskrevet trenger det faktisk ikke å koste. Så kjøp gjerne dyr IT sminke, men du blir ikke mer IT av den grunn. Virkelig ikke.

Fordummende reklame til dumme brukere. Jeg må bare ta med en liten ting til: Visste du at du kan få over 300% volumøkning på vippene dine? Ja, det er helt sant og ganske utrolig. Jeg kan ikke en gang telle så langt, jeg. Men dette er hva produsentene markedsfører, og akkurat det har jeg tenkt å skrive litt om i morgen. Ja dere skjønner, jeg orker ikke skrive om sånne seriøse saker som politikk og sånt som dere finner under kategorien aktuelt her på bloggen min, så jeg har laget meg litt agurktid nå i julen.

Nye superkvinner og IT sminke er jo helt perfekt å skrive om da, ikke sant? Eller som de skriver i Min Mote arktikkelen, vårens “må ha” produkter. Jepp, elska da, det må ha begrepet, hvis du vil være IT eller super eller begge deler. Er det ikke helt fabelaktig?

For å si det som jeg sier det i New Spirit: Fuck beauty – get real. And again, du blir ikke mer IT enn du føler deg.

Vel, jeg er ikke så kravstor, jeg. For meg holder det å bare å være perfekt. Just perfect. Snarlig godt nytt it – år, folkens, and please, don´t take it serious:-)

 

Nettavisen & Vixen Blog Awards skal kåre ÅRETS STERKE MENING av bloggere. På mote, mat og rosablogging står jeg til stryk. Men meninger har jeg. Jeg sier det jeg mener – og mener det jeg sier. Det kan anbefales, ting blir lettere slik. Så jeg har selvsagt stemt. Klikk inn og stem på din favoritt her:  Årets sterke mening.

Bloggen min heter http://trudehelenhole.blogg.no – bare nevner det:-)

 

 

 

0 comments on “IT sminke. Vel, hva med UT sminke? Er det liksom helt ut det da?

Leave a Reply