News

Oslos politihelikopter mot tagger

Mandag kveld for en uke siden rundt normal leggetid, svirret det et helikopter utenfor Vardåsen her jeg bor i 30-45 minutter. Jeg tenkte selvsagt at det var søk etter noen og håpet på det beste, og må jo ærlig talt si jeg var en smule overrasket da jeg fant ut av årsaken – politiet satte nemlig inn helikopter i søk etter en tagger.  Fra VG Nett i sak ang nytt politihelikopter. Har dere opplevd et helikopter over hustaket en halvtimes tid og vel så det? Jeg kan vel si det slik at støyen er realtivt påtrengende. Det er en ting, en annen ting er jo når du skjønner at det ikke stod om liv allikevel – at de bare skulle ha tak i en fyr med sprayboks. Ja, det er virkelig helt fantastisk. En begynner jo å lure på om etaten er vel bevart, for hva med all volden i Oslo, voldtektene, innbruddene og ranene? Politiet skylder på ressursmangel og manglende økonomisk vilje fra politikerne. Det er heller ikke lenge siden 22 juli – vi kjenner til politiets innsats og vet jo hvordan det gikk. Men å sette inn et politihelikopter fra Oslo, umiddelbart, i et søk etter en fyr med spraylakk er helt ok. Forstå det den som kan. -Vi dro dit med en patrulje som var i nærheten. Så satte vi inn hund i søket etter mannen, men det ga ikke resultater, sier politiets operasjonsleder Tone Kavli til Budstikka. -Vår innsatsleder spurte om helikopteret var tilgjengelig, noe det var, og dermed ble det helikopterbistand, noe som er svært gunstig for dem som er på bakken og søker med hund. Men angående prioriteringer i så måte, er ikke et spørsmål jeg vil gå inn på nå, sier politiets operasjonsleder. Mannen skal ha blitt sett gående på Gamle Drammensvei i området. Politiet søkte med hund i rundt én time fra klokken 21. Men det ga ikke resultater, og etter hvert ble politihelikopteret fra Oslo satt inn i et forsøk på å finne taggeren. Tirsdag morgen opplyste politiet at letingen var resultatløs. Skjønner? Taggeren er stadig en fri mann – og etter min mening er det faktisk helt greit – fordi dette er en sak jeg mener er latterlig bruk av politiressurser. Hva mener dere? Les også min artikkel om Oslo og feige politikere. Trude Helén Hole på en søndag. Har laget pinnekjøtt i dag. Det ble ikke noe godt!      

0 comments on “Oslos politihelikopter mot tagger

Leave a Reply