News

The world is ending, kiss and tell

Ja, de sier så, disse dommedagsprofetene. The world is ending now, kiss and tell. Og dette er ganske kjipt, for det er så mye jeg skulle ha gjort før verdens undergang. Blant annet skulle jeg elsket litt mer.

Ekte love. Dette er min bestevenninne Gro. Jeg sier det hele tiden til henne, -jeg elsker deg, Gro… eller Gina. Hun liker å bli kalt for Gina, men hun vil ikke være Geir, og det syntes jeg hun bør revurdere. Nettopp dette er vel stort sett det eneste vi krangler om, min kjære Gro og jeg.
-Jeg elsker deg, Geir. Åh, så fint det høres ut… Geir?

Vel, den magiske datoen er i dag – i dag er verdens undergang, øh, rettere sagt er dagen i dag en av de dagene verden går under, nemlig den 12.12.12. Og det er da jeg tenker at det er usedvanlig snodig å gifte seg akkurat i dag, den 12.12.12 slik noen usedvanlig par nettopp gjør, fordi det liksom er romantisk å gifte seg og dø samtidig? Verdens korteste ekteskap liksom, juhuuu. Blikke mange barnebarn av slikt, vettø!

Dog, det er litt leit at verden går under i dag, for selv har jeg bare rukket å bli 32, dog, en meget klok og vis 32 åring, det skal sies og det skal jeg jaggu ha med meg før jeg bikker under i verdens undergang – men det er så mye jeg skulle ha gjort som jeg ikke har fått gjort, eller sagt. Blant annet skulle jeg som nevnt ha elsket litt mer – og sagt det til noen!

-Jeg elsker deg, Basse! Bassen min. Min elskede basse, jeg elsker deg. Jeg elsker deg. I love you. Yo, I love you! Jeg elsker deg! Yo!

Det å kunne si; -jeg elsker deg, til en mann for eksempel, og ikke bare katten min Basse, er noe jeg skulle ønske jeg kunne si til noen før verdens undergang. Basse kan jo heller ikke snakke, og skjønner sikkert ikke hvor viktig og betydningsfull og romantisk de ordene egentlig er.

Han bare stirrer litt sånn… ikke direkte sjokkskadet, men heller litt sånn døvstumt tilbake når jeg sier de magiske ordene til ham. -Jeg elsker deg! Og da blir det liksom ikke helt det samme å si det.

Jeg har altså et punkt med #kjærlighet på listen min, den jeg nå ikke kommer igjennom fordi nå er den her, verdens undergang! Ja, den kom fort og brutalt, for tiden flyr jaggu fort når en har det moro.

En annen ting jeg har på listen min er, …nei, kommer ikke på flere ting, egentlig. Jeg har liksom gjort alt, reist jorden rundt flere ganger og greier, og det uten penger. Jo, jeg burde helt klart trent litt mer, men det er liksom ikke noe poeng å begynne med det nå. Og jeg ser jo at jeg burde sagt ja til flere one nights stands enn den ene i -92, ja virkelig. Men jeg rekker jo ikke det nå.

Men jeg elsker deg… jepp, den kan vi fixe lett. Jeg tenker jeg skal overraske postmannen i totiden med et akutt og intenst; -Jeg elsker deg, Postmann!! Postmannen, jeg elsker deg!

Så får jeg i hvert fall sagt det før verdens ende, og kanskje jeg kan slenge på et aldri så lite kyss? Uten tunge. Jeg bare håper det ikke er hun med hijaben som kommer, men selveste postmannen. Han på noen og 20. Jeg tenker jeg bør gå ut i ett- tiden og vente til han kommer. Det blir jo litt teit om jeg kommer for sent, orker liksom ikke løpe etter postbilen heller, så lite trent som jeg er.

Får bare håpe at han rekker å levere posten før verdens undergang kommer. Nevnte de klokkeslett? Herregud, verdens undergang er her NÅ!! I LOVE YOU ALL!!! <3

…det tre tallet og den tegndingsen skulle liksom forestille et hjerte.

Vel, her kan du lese om verdens undergang i dag den 12.12.12. Om dette ikke går i boks, har vi alltids 21.12.12 å se frem til. Litt bedre tid da, altså. But still… blir helt stressa jeg når verden går under, rekker i hvert fall ikke noe julebakst.

Trude Helén Hole på en søndag faktisk, herregud, var det lørdag i går?

kjop-mine-7-boker-her

0 comments on “The world is ending, kiss and tell

Leave a Reply