News

Syke, syke Kina!

Kina er et land som er kjent for sine barbariske metoder når det gjelder hunder, slanger og katter og annet som brukes i matlaging. Å flå katter levende, etter å ha råkokt dem først for å få skinnet til å løsne, er en velkjent metode. Men det slutter ikke der.  Nytt på motefronten – levende småkryp i plastposer. Nå har syke mennesker i Kina funnet på noe nytt, nemlig å putte små krypdyr inn i små poser fyllt med veske og oksygentilførsel, slik at krypdyrene kan leve der opp til to måneder før de dør – og dette skal folk i Kina smykke seg med. Galskap? Avaaz.org – verdens største stemme. Jeg vil gå så langt å si at mennesket er verdens største, idiotiske monster. Vi ødelegger kloden vår og høvler over dyr, mennesker og natur med null respekt hverken for fortid, nåtid og fremtid. Men det svære monsteret kan stoppes om vi er mange nok som reagerer og sier i fra. Vil dere gjøre noe for å stoppe galskapen – så klikk dere inn på Avaaz.org som er verdens største nettsamfunn for oss som ønsker å gjøre verden til et bedre sted å være – for mennesker, dyr og natur – for våre barn. Bli et Avaaz menneske du også, ta et standpunkt og bruk stemmen din til å si fra med et klikk, for noe av det mest fantastiske med nettet er jo at vi kan samle alle våre stemmer til å bli en tungtveiende og avgjørende stemme! Vi kan gjøre en forskjell. Å bære rundt på levende dyr i små plastposer som smykke til de dør – er ikke pent, ei heller menneskelig. Det er barbarisk og idiotisk. Klikk inn her på Avaaz og signer om du er enig.  Trude Helén Hole 

0 comments on “Syke, syke Kina!

Leave a Reply