News

Trenger du New Spirit? Call me.

Ja, jeg benytter denne anledningen til å vise frem min nye hjemmeside www.newspirit.no, kun litt småjusteringer igjen, så er siden grei nok, tenker jeg. Perfect is boring.

Mange av mine lesere vet jo hva jeg driver med – men for nye kan vi jo kjøre en liten intro her, for tross alt – jeg er mitt eget produkt – og uten markedsføring og salg, ikke noe Bremykt på bordet. Så enkelt er det. Her er info:

MITT VIRKE SOM FORFATTER: Jeg skriver romaner, dokumentarer og biografier. I tillegg skriver jeg tekster for bedrifter, det være seg tekst til kataloger og websider, presentasjoner, newsletters og pressemeldinger, samt kronikker og leserinnlegg både på engelsk og norsk. Anything is possible!

JOURNALISTIKK: Produserer alle typer artikler, spesielt reiseartikler, samt portretter/intervjuer med tilhørende spenstige bildeserier. Er i tillegg bok & film, og vinanmelder. Er utdannet somelier og har drevet vinimport i seks år og vært vinskribent i ti. Livet er for kort til å drikke dårlig vin.  PR-

RÅDGIVNING OG KOMMUNIKASJON: Merkevarebygging, kommunikasjon, PR-strategi og utvikling. Skriver presentasjoner & pressemeldinger, og får dette publisert!

FOTO, REKLAME OG TV-PRODUKSJON: Jeg tar stillbilder for reklame og bedrifter med eller uten slagord. Er også produsent, regissør og tidligere programleder. Produserte Norges første vinprogram På Druen, en vinreise i Europa, samt medvirket i Barn lager Film, Fangene på Oscarsborg, Endelig Hjemme, Unge Entreprenører og Barn på Tur som dere finner på Glefs.no. Jeg har i tillegg også produsert og regissert fem musikkvideoer.

MODELL & SKUESPILLER: Jeg jobber også som modell & har spilt i flere tv serier og norske filmer, og kommer til å ta opp igjen dette virket nå i 2013 & fremover.

Så ta gjerne en titt på www.newspirit.no for mer informasjon og ta kontakt om det er noe jeg kan bidra med.

Trude Helén Hole på en freddan, gitt. Har forresten badet i dag, tenkte bare å nevne det – at nå har badesesongen omsider startet. New Spirit vet dere… God helg:-)

0 comments on “Trenger du New Spirit? Call me.

Leave a Reply