News

Klønete av fotballforbundet

For noen dager siden jublet jeg over at Høgmo blir ny landslagssjef fordi jeg ganske enkelt mener vi trenger nytt blod, ny energi og nye tanker. Vel, jeg jublet kanskje for tidlig – for i dag etter å ha lest nyhetene sitter jeg igjen med en bismak. Og jeg spør som jeg har gjort mange ganger før, hva er det som er galt med menneskene i toppidrettsforbudene våre? Vanlig folkeskikk er et ord de bør slå opp. Drillo og min sønn Herman under Norwaycup for et par år siden – Drillo er en super fyr som tok seg tid til de unge lovende, og viste dem respekt. Det bør enkelte andre i fotballforbundet lære seg.  I følge VG, så fikk Egil Drillo sparken – og det kun to kamper før slutt. Vel, dette hadde altså ikke jeg fått med meg, og jeg syntes det er usedvanlig klønete og idiotisk at landslagssjefen får sparken to kamper før slutt – vi har det vel ikke så jævla travelt at vi ikke kan behandle folk skikkelig, har vi vel? Overflødig Semb. Toppfotballsjef Nils Johan Semb var ikke en gang involvert i prosessen, og ble informert om at Drillo fikk sparken i ettertid. Hadde jeg vært Semb, hadde jeg blitt forbannet, for dette er i likhet med behandlingen av Drillo, mangel på respekt og vitner om at toppfotballsjefens stilling er totalt overflødig. Generalsekretæren Kjetil Siem har i følge VG forøvrig også antydet overfor Drillo at han på pressekonferansen kanskje selv skulle meddele at det var hans egen idé å gå av som landslagstrener umiddelbart…. Er dette en barnehage? Jeg må jo bare spørre, for hva pokker er det de driver med i fotballforbundet? Jeg har sagt det før og sier det igjen: Idrettsnorge er topptung og styres av maktglade mennesker uten forståelse for idrettens verdier. For å sitere noen velvalgte ord av Mack London: Hele prosessen vitner om en ukultur i NFF, noe som er meget uheldig for Fotballforbundets anseelse spesielt og norsk fotball generelt! Her er det på sin plass med en skikkelig beklagelse og oppreising, og den bør som svært lite annet i Fotballforbundet skje i all offentlighet. Tiden med skjulte agendaer og hvisking og «tisking» i korridorene på Ullevål bør være forbi – slik politikk og uryddighet bør en seriøs organisasjon holde seg for god for! Rødt kort og utvisning. Yngve Hallén og Kjetil Siem har opptrådt både klønete og respektløst, og bør etter min mening utvises for særdeles skittent spill. Ja, jeg mener bokstavelig talt at de bør gå! Her er min artikkel Norsk Idrett er unødvendig topptung. Trude Helén Hole på en torsdag… trodde det skulle bli fint vær i dag, jeg.

0 comments on “Klønete av fotballforbundet

Leave a Reply