News

Jaaa til Ekebergparken!

I dag åpner Ekebergparken, juhuuu, endelig, og jeg gleder meg stort til å se hvilken berikelse dette har blitt for oss alle. Så i dag blir det altså folkefest med start klokken 16.00 der vi alle kan bli kjent med parken. Det blir familieaktiviteter og servering, en flott åpningsseremoni med Linn Skåber som konferansier, etterfulgt av konsert med Postgirobygget og fyrverkeri. En gledens dag – fordi fornuften seiret.  Her kan dere forøvrig lese min heftige kronikk i Aftenposten og Finansavisen i fjor, En skitten folkeaksjon, som jeg skrev fordi jeg fikk nok av alle de skitne triksene den såkalte «folkeaksjonen mot parken» benyttet seg av. Men nå altså, en gledens dag. Vi sees på Ekeberg:-)

0 kommentarer på “Jaaa til Ekebergparken!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: