News

Dubai for dummies

Vil du i fengsel i ferien, dra til Dubai. Alt vi liker å gjøre på ferie, er nemlig forbudt i Dubai. Kysse, ha sex, spise god mat og drikke litt vin, bare for å nevne noe.


RASER: På Facebook-siden til firmaet som sparket Marte koker det over med sinte kommentarer. Foto: NTB Scanpix/Privat/Skjermdump

Og pass deg for toåringer! Om du er på feil sted til feil tid, så kan du i følge VG, risikere at en toåring sitter på bordet ved siden av deg og se deg kysse mannen din på kinnet under et romantisk måltid, og bable dette videre til moren. Sladrebaby!! Moren ringer politiet, og vips, med en toåring som vitne, risikerer du og din kjære tre måneder for usømmelig opptreden. Om ikke dette er dumt, ja, idiotisk, så vet ikke jeg.

Så hvorfor reise til Dubai, til plastikk, fantastikk, der du blir krenket som menneske, der to åringer kan sørge for at du blir buret inne for et lite kyss, der dummere faktisk er dummere enn dummest – når du kan dra andre steder? Det er jo ikke bare dumt å dra dit – dyrt er det også. 

Boikott Dubai. I dag har vi desverre Marte – saken gående som er nokså beskrivende for den horrible praksisen som utøves. Å bli dømt for sex utenfor ekteskapet etter å ha anmeldt en voldtekt, er ikke bare idiotisk – det er uforståelig, umenneskelig, skammelig og nedverdigende. 

Jeg håper Norske myndigheter for en gang skyld klarer å vise litt mot og hjelpe Marte ut av den tragiske galskapen hun er i nå. Vi andre kan ganske enkelt finne andre reisemål og BOIKOTTE DUBAI – for tross alt, vi er jo ikke idioter, er vi vel?

Trude Helén Hole, som ikke skal til DUMBAI, ever, men skal cruise med Hurtigruten om tre dager. Trygt, godt og rimelig fantastisk. Slå den!

0 comments on “Dubai for dummies

Leave a Reply