Adventure & Travel

Kragerø Resort – stedet som har alt

Har du noen ganger tenk at det hadde vært deilig å være et sted som har alt? Absolutt alt? #Sponset.

Vel, Kragerø Resort er stikkordet – du blir rett og slett forelsket. I en undersøkelse blant VG netts lesere for noen år siden om Norges beste feriested, stakk Kragerø av med seieren. I sommermånedene firedobles nemlig innbyggertallet i kommunen, og så mange mennesker kan jo ikke ta feil! VGs artikkel kan du lese her.

Vakkert. Kragerø er jo kjent for sin vakre skjærgård, og like utenfor finner du hele 495 idylliske øyer, Skåtøy og Jomfruland er to av dem med fantastiske muligheter for fine sykkelturer i vakre omgivelser. I tillegg finner du et mangfold av ferskvann å fiske i, og skog å ferdes i. Utover dette har Kragerø også en rekke fritids- og kulturtilbud.

Sommer, sol og sjømat, og hva er vel mer naturlig enn å da bo nær sjøen? Jeg har nå tilbragt tre dager på Kragrø Resort med mine tre troll. Jeg ville et sted som ikke var for langt borte, jeg bor i Asker, og som har alt, og jeg ville til sjøen. Kragerø Resort ligger vakkert plassert på Stabbestad utenfor Kragerø. Skjønner?

Og er du på steder nær sjøen, bør du selvsagt prøve sjømat, mer kortreist blir det jo ikke. Hver dag får hotellet fisk, skalldyr og blåskjell av en lokal fisker, og det kan jeg som bergenser skrive under på, at dette er ferskvare. All sjømat på resorten er virkelig å anbefale – og fiskesuppen… DUNK!!

Kragerø Resort har egen strand, badebrygge, stupetårn og saltvannsbasseng:-)

Bademoro. Trollene og jeg har det med å herje litt, lekesloss og sånt i bassenget, og jeg må jo si at jeg syntes det er moro når jeg sier: “Vik fra meg, du Onskapens barn”, eller “du, Barn av Satan” og “din råtne Djevelunge!” så andre barn og foreldre hører det, he, he, men slapp av, barna mine er vant til det. Det blir liksom litt mer moro slik, litt mer herjing på en måte.

Deilig spaavdeling og herlige rom. Med skjærgården som nærmeste nabo kan du nyte velvære i spa avdelingen til skreddersydde aktiviteter, og bo i standard dobbeltrom til store ferieleiligheter med opptil 4 soverom – som vi gjorde, en leilighet med vakker sjøutsikt er jo bare helt supert. Og solnedgangen er rett og slett magisk. Beachclub og småbåthavn har du også, og på beachclubben får du den følelsen… du vet, den følelsen da du er ung igjen:-)

Er du golfentusiast, så er Kragerø Resort stedet. Her finner du nemlig en av Norges mest særegne 18-hullsbaner, beliggende høyt og fritt, og av internasjonal standard. Vel, allerede etter et par timer på resorten, og spesielt etter første runde med golf, fikk jeg klar beskjed: -ungene ville forlenge oppholdet. Vi ble ganske enkelt hektet på golf – det var skikkelig moro.

Vi ble faktisk hektet på hele stedet, egentlig, den deilige, rolige og avslappede atmosfæren og alle aktivitetstilbudene! Så jeg lovet en ny tur ned igjen senere i sommer for å ta grønt kort. Det ble altså mye golf:-)

Eldstemann Herman klarte på kun tre slag på siste hull, eller hva de nå sier, og traff nesten blink på et slag på over femti meter – er mektig imponert!

Kort og godt, her har vi hatt aktive dager, akkurat slik vi liker det. Vi er en aktiv familie nemlig, og vi liker oss utendørs. Vi har spilt tennis og selvsagt badet mye. Kragerø Resort har nemlig to bassenger utendørs, samt ett inne, og vi har kost oss i spaavdelingen, trent, spilt volleyball, og ikke minst, bare det å kjøre rundt i golfbilene syntes vi var moro. Litt sånn tut, tut, her kommer vi. Hvor skal vi kjøre nå? Skjønner? Lykke!

Romantikk. Videre må jeg jo si at et hyggeligere og tryggere sted å reise med barn, finnes knapt. Et lite hemmelig paradis er det. Og er du så heldig at du er i et forhold, et sånt kjærlighetsforhold jeg knapt vet hva er – så er Resorten stedet. Her finner du roen og romantikken. Mer trenger jeg ikke si om den saken. Vel i dag, vår siste dag desverre, etter en deilig sen frokost – stakk vi ned til “Beach Clubben” for å padle litt i den vakre skjærgården. Og etter en lang tur til sjøs og et besøk ute på en øy, så måtte vi selvsagt ha litt mat… igjen. Ja, vi bli jo sulten når vi er så aktiv, må vite.

Ser dere? Kos fra ende til annen, og trollene mine skjønner dere, krangler aldri. Jeg gjentar, barna mine krangler aldri!! I hvert fall ikke når de har det så bra. Det er altså ikke noe å vente på. Har du tid til overs i sommer, er Kragerø virkelig å anbefale. We are going back for sure!

Her er link til Kragerø Resort. God sommer:-)

Trude Helén Hole. Ps, oppholdet ble sponset av Kragerø Resort. En del bedrifter velger redaksjonell bloggomtale i stedet for reklame – og vet med det at omtalen ikke nødvendigvis blir bra. Følg meg gjerne på Facebook for flere tips.

Flere artikler om reiser finner du her.

PS! Sjekk ut mine online vinkurs. Her finner mine online vinkurs som du kan se på i din egen stue når du har lyst og når du har tid. Mine bøker, mitt bloggkompendium og På Druen vinkompendium finner du her. På Druen TV-serie om vin finner du her.

Ps, vil du bli med meg på vintur til Portugal og Italia, kan du sjekke det ut her. Med dette ønsker jeg dere alle en riktig fin dag. Følg drømmen din – for den kan bli så mye mer enn bare en drøm, og spre kjærlighet og glede hvor enn du ferdes. 🙂

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

GRATIS vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

VINKURS ONLINE

0 comments on “Kragerø Resort – stedet som har alt

Leave a Reply