Management & Health News

Hemali lager film om vonde erfaringer etter vaksinering. Se traileren!

worried mother takes care of sick child

Hemali har samlet noen vonde erfaringer etter vaksinering. Unge, voksne, kvinner og menn med ett håp: at de får sitt gamle liv tilbake. Hemalis redaktør Julia Schreiner Benito har truffet mennesker hvis liv ble totalt endret etter vaksinering. Her er traileren til filmen vi lager, Ingmar Ellefsen hjelper til med regi. Har du en erfaring å dele med oss? Skriv til julia@hemali.no

Se trailer om vaksinens bivirkninger og del.

Status for rapporterte bivirkninger i Norge per 4.1. 2022, ifølge Legemiddelverket:

Flere erfaringer etter vaksinering

Sander Haugrud (24) ble norgesmester i kickboksing i 2019. Siste måneder har han sittet på sofaen med hjerteposebetennelse og kan verken jobbe eller trene, måneder etter at han tok vaksinen. Han var i ferd med å satse internasjonalt som kickbokser da helsen raknet.
– Jeg skulle ønske at jeg hadde fått mer informasjon om bivirkninger før vaksinering, da hadde jeg kanskje fått Covid-19 i stedet, og vært frisk nå, sier han i denne videoen.

Line Kyvik (40) fikk anafylaktisk sjokk – livstruende allergi – etter Pfizer. Så ville de gi henne mer Pfizer. Fikk livstruende allergisk sjokk:
– Før stikket sa jeg at jeg er allergisk mot Penicillin, og har kronisk elveblest.
– Det går fint, mente sykepleieren.

FHI: «Alle virksomheter som vaksinerer skal ha gode rutiner for opplæring og det skal være skriftlige prosedyrer for håndtering av anafylaktiske reaksjoner som alle vaksinatører skal kjenne til.»

– Fire minutter etter Pfizer-vaksinen kjenner jeg prikking og bølger i kroppen. Så blir alt svart. Da jeg våkner, kan jeg verken røre hodet eller overkroppen. Jeg trilles i rullestol til observasjon. Først etter en time kommer legen. Plutselig får jeg et anfall av anafylaksi. (Livstruende, allergisk sjokk.) Det har da gått 70 minutter siden stikket. Les Lines historie.

Få timer etter vaksinen mistet hun førligheten i beinet. Marlina Andersen (36) fikk lite hjelp. Men innkallelse til dose nummer to, det fikk hun.

– Overlegen på sykehuset sa at han aldri hadde sett liknende: Jeg var helt frisk, røyker ikke, går ikke på p-piller, ingen allergier, ingen medisiner. Jeg er helt sikker på at lammelsen skyldtes vaksinen, men legene ville ikke innrømme det. De bare antydet en mulig sammenheng, og nevnte autoimmun reaksjon. Etter hvert prøvde legene å skylde på «belastninger jeg hadde i livet».
– Ikke skyld på livet mitt! Dette livet med belastninger har jeg hatt i årevis, og jeg har taklet det med trening og sterk psyke. Min kropp tålte ikke vaksinen, kan dere ikke bare si det?
– Jeg orket ikke å ta den kampen, eller å få historien min ut. Om ikke du hadde ringt meg, så ville ikke dette blitt kjent. Noen leger hadde hjerte og forståelse, de sa at mange historier som min aldri fortelles. Les Marlinas historie.

Se filmen og les hele artikkelen fra Hemalis her.

…………………@…………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Nå kan du kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs