Art & artists News

Nå er det 40% på alle mine malerier

Juhuuu! Da er det 40% salg på all kunst, med unntak av Mistress XXX som er avbildet her – for vi må rydde plass i galleriet. Ta gjerne en titt i nettgalleriet og se om du finner noe du liker – vi sender over hele landet. Rabattkode: sommersalg

Mistress XXX, Che Guevara og Van Gogh. Den siste uken har jeg trent på nye teknikker. Det første jeg malte er Che Guevara, som kan kjøpes for 7,500.- ferdig innrammet med sort eksklusiv sveveramme, og ja jeg vet – noen ser på ham som en helt og andre en kynisk morder, men bildet er ikonisk – og det er ikke slik at en kunster er det en maler. Jeg syntes maleriet ble fantastisk bra! Det andre bildet er Van Gogh himself, men det er malt på papir og er en ganske rask skisse for å forstå teknikken han bruker – dog, det ble ganske kult, og jeg kommer til å trene mer på akkurat denne teknikken. Og det siste som ble ferdig i går, er altså Mistress XXX.

Mistress XXX er 84 x 84 cm ferdig innrammet med sort eksklusiv sveveramme og koster 14,800.- Jeg skal lage en serie på fem eller ti av denne type malerier, og dette er altså det aller første der jeg bruker litt andre teknikker enn det jeg vanligvis bruker. Jeg syntes også det er veldig gøy å ta bilder underveis og se hvordan motivet vokser frem. I starten ser jo alt helt jævlig ut, nesten som meg om morgenen og når jeg går og legger meg – enkelte bilder fra prosessen ser dere her. Dette er altså et unikt, moderne, lekent og veldig “underholdende” maleri for moderne, lekne og kule mennesker, slike som meg.  🤩😍👍

Husk at malerier ofte ikke kommer til sin rett i et fotografi, spesielt ikke når de er tatt med mobilen, den som ikke virker som den skal. Flere malerier finner dere her. Ta kontakt om dere ønsker å kjøpe malerier, eller kjøp direkte i nettgalleriet og får maleriet tilsendt – vi sender i hele verden. Om du vil besøke meg i mitt galleri i Asker, ta kontakt på trude@newspirit.no.

Her er litt info til de som ikke kjenner til meg; – Trude Helén Hole has been awarded with International Prize Paris 2022, and is invited to exhibit a sculpture and a painting at New York Exhibition 2022. Hole is also a Norwegian author, artist, model, journalist, sommelier, lecturer and blogger – and a free spirit! Hole was a skilled artist as a child and her passion for the creative force has followed her ever since. She is as unconventional in her art as in her writing, and work both abstract and figurative, often with playful details and elements from nature and it´s changing mood – which she finds extremely inspiring.

Her motifs vary from the very simple, naked and raw – to powerful, playful and energetic paintings – to the fragile and delicate – all contrasts that exist in our own nature. Hole also works with sculptures as well as graphics and woodcuts.

Mer informasjon og malerier, vinkurs og bøker finner dere her.

…………………@…………………..

Shortly about me/this blog – I am an artist, an author, a journalist, a sommelier, and traveller that have experienced a lot of beautiful places all over our amazing world. With that, I have been writing articles for several magazines. You can read about my travels here and my books and art right here.

Please join this blog if you like, by clicking the FOLLOW icon on the right. Do you wan´t to add me up at YouTubeInstagramLinkedinTwitter or Facebook, or see my art or buy my books or wine courses – please do so. Thank you, and have a beautiful day with a lot of love and laughter. 

Trude Helén Hole, New Spirit Communication

If you want to cooperate – then contact me here.

And please do remember; live by love and joy, then the world becomes a better place to be for all of us. 

Nå kan du kjøpe gavekort på Norges mest populære digitale vinkurs