News Wine

GIN-GULL til Norge!

clear drinking glass

GIN-GULL til Norge! Internasjonal jury blindsmakte, og resultatet ble dobbelt gull til Skagerrak Nordic Dry Gin! Det er også gøy å se at Norge igjen hevder seg i toppen i internasjonale konkurranser innen brennevinskategorien. Jeg vet ikke om du har fått smakt Skagerrak ennå? Det har jeg!

Skagerrak Gin

– Dette er en knallhard konkurranse, denne juryen gir ikke ved dørene, sier Country Manager Holger Gramstad i Arcus. Arcus inviterte seks bartendere, noen av Nordens aller fremste, for å lage en ny gin i verdensklasse. Selve arbeidet tok over ett år, men har vist seg å altså være verdt tiden.

– Vi testet et hav av botaniske elementer, og har endt opp med ting som juryen neppe har smakt i en gin i før, sier Gramstad. For eksempel er søl, en tang som kun vokser noen få steder langs kysten vår, i Skagerrak Nordic Dry Gin. Hylleblomst med sin gode duft og busken tindved som ofte vokser i havkanten, er også med i blenden.

– Bartenderne våre møter publikum hver eneste dag og vet hva de ønsker å drikke. De ga seg ikke før de var sikre på å ha laget en gin som de mest kravstore gjestene ville ønske å bestille igjen. Jeg synes til tider synd på vår utviklingsavdeling i Arcus som måtte tilbake med nye tanker gang på gang, men resultatet imponerte juryen, sier Gramstad.

Skagerrak Nordic Dry Gin er en nykommer, med et 60-talls restauranter og barer langs sørslandskysten har nå satt den på sine drink-kart. Skagerrak Nordic Dry Gin er allerede til salgs i over 500 butikker i Danmark, og i Norge kan den bestilles på Vinmonopolet.

Skagerrak Nordic Dry Gin vant gull i kategoriene ”Contemporary” og ”Premium” i konkurransen The Gin Masters som arrangeres hvert år av det verdensledende bransjemagasinet The Spirit Business.

Her finner dere mine malerier.

…………..@……………

NÅ KUN 149,00 FOR EN REKKE VINKURS. LAST NED NÅ – SE NÅR DU VIL

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.