Books & Literature News

Nå kan du kjøpe mine bøker her

Bedre enn Bridget Jones, Budstikka  Norges beste jenteforfatter, Dagsavisen – Prinsessen av humor, Askeravisen – Bøker til begjær, MAG – Norges første chicklit forfatter, Aftenposten – Fun, fearless female, Cosmopolitan – Sommerens strandanbefaling. Dristig stoff for damene, BA – Det er ingen blyg og rødmende ungpikeroman Hole har skrevet, NTB

Trude Helén Hole, som også er kunstner, Norges mest hardtslående blogger og kuleste sommelier – er velkjent for sine etterspurte vinkurs og humoristiske bøker, blant annet Norges morsomste serie, men skriver også dokumentarer og er i tillegg bok, film- og vinanmelder og kunstner. 

Norgesrekord for en debutant. Sannheten om Lotte-Marie, Usensurert er Trude Helén Holes debutroman og den første boken om den nokså ukonvensjonelle Lotte-Marie. Romanen ble utgitt av N.W. Damm & Søn Forlag og solgte over 6.000 i første opplag som den gang var Norgesrekord. Hole drev vinimport i seks år, før hun ble vinskribent og journalist. Den mannsdominerte vinbransjen bidro med idé og innhold til de to første bøkene om Lotte-Marie. Men i de to siste bøkene har historiene tatt en helt ny retning og beskrives mer som saftige og bisarre krimparodier som applauderes av begge kjønn. 

Bøkene om Lotte-Marie er i følge media og lesere Norges beste innen humor-sjangeren, og blir ofte omtalt som Norges friske, feministiske og humoristiske svar på våre norske, dystre og halv-alkoholiserte krimhelter som eksempelvis Harry Hole og Varg Veum.

Dette er UNISEX bøker. Hole skriver “krim” med mysterier, spenning, fantasier og følelser, kjærlighet og karriere – og om sex, lyster og lidenskap i en tone som fenger begge kjønn. De ukonvensjonelle bøkene om Lotte-Marie er totalt grenseløs når det gjelder språk, virkemidler og bruk av humor og satire, dog med et underliggende budskap for den skarpe leser.  Bøkene handler også om det å sette og bryte grenser, om sårbarhet, lengsel og mot – alt fortalt med mye utleverende humor og selvironi. Hole har en lettbent stil og skriver ufiltrert om samfunnsutvikling, selvutvikling og refleksjon, dog med snert i avtrekkeren.

KJØP 3 LOTTE-BØKER, FÅ 1 GRATIS – GRATIS FRAKT

Til Trude Helén Holes malerier.

Til På Druen digitale vinkurs – nå kun 149.-for en rekke vinkurs

Flere artikler om vin finner du her.

Innlegg om litteratur og mine bøker finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

……….@………..

Mvh. Trude Helén Hole

MIN FORFATTERSIDE 

Gratis vinkompendium og vinkurs finner du her.

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

Mine bøker – Min TV kanal – Bilder – Vinkurs– Referanser – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.