News

Jobber du for deg selv? Ha reklame på bilen din!

Som selvstendig næringsdrivende med salg av produkter og tjenester har jeg i lang tid kjørt med egen reklame på bilen min, og jeg anbefaler andre å gjøre det samme. Bilen er nemlig en ypperlig reklameplakat, og det er ikke slik at denne type markedsføring bare er forbehold rørleggere og renholdsbransjen. For mine bøker brukte jeg eksempelvis Adek AS Design og Expo i Asker og hadde hele bakre vindusflate dekorert med mine egne bøker. I Adek AS jobber det svært veldig flinke folk som yter god service.

Nå derimot, skal jeg skifte reklame på bilen min, for jeg skal bruke bilen til å promotere mine digitale vinkurs På Druen og denne gangen skal jeg designe reklamen selv, og til det bruker jeg gjerne Canva.com. Ert lite tips på morgenkvisten der, altså. Nyt dagen, og spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle. 🙂

Hilsen Trude Helén Hole

Trykk på FOLLOW oppe til høyre, om du vil følge denne bloggen. Ønsker du å følge meg på YouTubeInstagramLinkedinTwitter eller Facebook, eller kjøpe mine bøker og vinkurs – kan du gjøre det her.

Tredje bok i serien om Lotte-Marie, Norges morsomste serie – er nå i salg.

norges-morsomste-forfatter-5