Adventure & Travel News

Nært og kjært, søk lokalt og støtt ditt nærområde

pancake with sliced strawberry

Som forfatter og journalist, og tekstforfatter for bedrifter søker jeg mye på nett. Jeg blir ofte frustrert fordi det jeg søker etter forsvinner i mye urelevante annonser og annet. Små og mellomstore bedrifter er heller ikke så flinke til å gjøre sine nettsider synlig på nett, og dukker kanskje opp på side 7 ved Googlesøk. Men å bla til side 7 er det nok bare jeg som gjør, og slik går bedrifter glipp av kunder – og kunder går glipp av dem.

Men nå ganske nylig kom jeg over nettsteder som fremmer det lokale næringsliv, samt tilbud og aktiviteter, og innimellom små nyheter i de forskjellige kommunene. Dette kan jeg like!

Eksempelvis på Asker og Bærum portalen. Her finner du en stor oversikt over tilbud i Asker og Bærum, for i disse kommunene finnes det flere hyggelige handelssteder, og tipset er jo å besøke naboen i stedet for nærmeste storby. Her er noen eksempler: 

AskerHeggedalSandvikaHøvikBekkestuaStabekkFornebu og Eiksmarka. Ja, hvem trenger vel å dra til Oslo? Se det rike tilbudet i din lokale portal i Asker og Bærum eller hver for seg som i linkene over her. Og husk, det er ofte i nærområdet du finner de beste tilbudene, men også de beste aktivitetene for liten og stor. Og ikke minst, det er gjerne i kommunene, rundt om på småstedene og i distriktene de beste kulturtilbudene befinner seg, vi ser det bare ikke – for vi vet ikke hva som skjer før det er over.

Det er viktig å opprettholde et rikt næringsliv i eget nærmiljø av flere grunner. Om vi ikke benytter oss av tilbudene i egne områder og eksempelvis heller drar til Oslo eller nærmeste by, så forsvinner både restauranter, butikker og servicesteder etc. Tilbake står tomme lokaler som ingen vil bruke. Dette er selvsagt et trist skue som senker vår livskvalitet, men i tillegg trekker det ned prisen på huset ditt – så tenk litt på det.

Et annet viktig aspekt er det sosiale. Det er som alle vet meget hyggelig å knytte kontakt med folk og virke i eget nærmiljø – det er øker nemlig alles livskvalitet. Eksempelvis drar jeg alltid to ganger i året til Dekksenteret i Lierskogen og slår av en prat. Vel, jeg drar jo først og fremst for å få skiftet dekk, hvilket jeg alltid gjorde selv før i tiden. Men har du først vært på et verksted, er det gjort – jeg får i hvert fall ikke lenger løsnet mutterne, så da blir det tur til Lierskogen to ganger i året hvilket er alltid like hyggelig hver eneste gang. Gutta og jeg skjønner ikke hvor tiden blir av – men vi ser det på håret, vi blir gråere for hvert dekkskift.

Så bruk nærområdet ditt og spre om deg med et lite smil. Det garanterer jeg gir deg økt livskvalitet, og i tillegg gjør det livet litt enklere. Hvorfor dra langt når du kan dra kort? Gresset er ikke grønnere på den andre siden, det bare ser slik ut enkelte ganger. Her er enkelte lokale nettsteder som gir deg oversikt over gode spisesteder, spennende butikker, fine tilbud og enkle nyheter i ditt eget nærområde. Bruk dem.

Fornebu – Eiksmarka – Bekkestua – Stabekk – Høvik – Sandvika – Asker – Heggedal – Slemmestad –Spikkestad – Røyken – Åros – Tofte – Stavanger  Oslo – Vinderen

Et lite tips der altså. 😉

Om denne bloggen; bloggens eier heter Trude Helén Hole. Hole er kjent som Norges mest hardtslående blogger ifølge Nettavisen og Norges beste jenteforfatter ifølge Dagsavisen. I tillegg er hun Norges kuleste sommelier. Hennes bøker og vinkurs finner du her og mer om hennes forfatterskap finner du her.

Spre kjærlighet og glede, så blir verden et bedre sted å være for oss alle! 

Holes forfatterside og tilbakemeldinger fra media finner du her

Gratis vinkompendium og online vinkurs – klikk her

Vil du følge denne bloggen, meld deg på nyhetsbrevet eller trykk på FOLLOW oppe til høyre.

My Books – You Tube – Modeling – Vinkurs– Referenses – Linkedin – Twitter – Facebook – Instagram.

You will find my English company site right here and click here for my English Author site. For translation of this text – then click to the right.

Norges morsomste forfatter i følge media og lesere!